Gå til innhold

Msn 7.5 problemer


Skillz

Anbefalte innlegg

har søkt litt men finner ikke noe om dette.. men hvertfall

 

den gamle Messenger som ligger i win fungere men når jeg laster ned nyeste Msn 7.5 så får jeg ikke logget på.. Det som er merkelig er at når jeg skal skrive inn bruker navn å passord på 7.5 så skriver jeg men det tar nesten 10 sek før det kommer noe på skjermen. og når jeg da trykker på logg på så får jeg at tjeneste ikke er tilgjengelig med en gang..

 

har lastet ned et par ganger men ingen forskjell. Så da må jeg bruke den eld gamle.

 

Så det er tydelig at messenger tjeneste på maskinen fungere men den nye er rar.

 

Noen som har noen tips i saken?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

 

Edit:

Da emnefeltet enda ikke er endret stenges tråden

Endret av am3k
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...