Gå til innhold

Filserver - Download pc


Anbefalte innlegg

jeg fant linken :thumbup: her er den link

 

quote fra siden:

 

All CPUs for Socket 754 only work with a single DDR400 memory interface, which adds up to a maximum memory transfer rate of 3 GB/s. A memory expansion of more than a gigabyte caused frequent problems. The processors work with a 200 MHz hyper transport channel, maximum heat loss is 89 watts and clock speeds range from 1.8 GHz to 2.4 GHz. Further increases in speed are not planned for this socket. Available chipsets come from NVIDIA in the form of the nForce 3 150/250, VIA with K8T800 and from SIS with the 755FX. All CPUs to date are based on a 130 nm process.

 

skjønner?? :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det at socket 754 ikke har støtte for dual-channel-RAM (mens socket 939 har det), vil du overhodet ikke legge merke til, uansett hva du bruker PC'en til.

Det er absolutt ikke noe vits i å kjøpe s939 når du ikke skal oppgradere annen HW enn harddisker senere, og når s754 er såpass mye billigere.

 

Edit: The Mother of All CPU Chart på THG tar ikke for seg de nyere Sempronene, og er derfor ikke veldig relevant i denne sammenhengen.

Endret av endrebjorsvik89
Lenke til kommentar
Håper på fete harddisk-tilbud.

Ja, men husk dem må jo fungere. Hjelper ikke kjøpe 400 gig til dritt billig pris så ryke den etter noen mnd... hehe, men hvilke tilbud fikk du? :roll:

Fornøyd ?

Mandag/tirsdag er dagene for å legge ut nye 'Ukens Tilbud' på de norske webshop'ene, og det er ikke direkte sjeldent at det dukker opp en harddisk eller to blant de tilbudene.

Lenke til kommentar

Var ikke mye tilbud å hente, men kjøpte et par 320 disker til 3.6 kr/GB det er ikke så gale. Det kostet en del til slutt siden jeg kjøpte et par disker. Dessuten så handlet jeg vifter fra microplex, og da blir det alltid kjøpt en god del annet crap som jeg egentlig ikke trenger, men som jeg kjøper i samme slengen siden jeg så sjelden handler der. :blush:

 

Takk til alle som har hjelpt til ved å skrive i denne tråden. Spesielt takk til endrebjorsvik89 :thumbup: som kom med forslag til hk (som viste seg å være det eneste de selger nå med 8-sata).

 

Nå skal det snart bygges! :w00t:

 

 

(Da prøver jeg å ignorere det faktum at en del av den er bestilt fra pcutstyr, og at de alltid bruker minst 1 dag eksatra iforhold til de andre butikkene, vanligvis flere :cry: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...