Jump to content
Sign in to follow this  
Axl@hw

Half-Life: Problem med å aktivere HL2 etter installasjon

Recommended Posts

Hei!

 

Første innlegg på forumet blir altså om aktivering av HL2 :)

 

En kompis kjøpte seg HL2 på DVD uten å ha DVD-spiller. I et forsøk på å hjelpe kopierte jeg innholdet på DVDen inn på min maskin og brant det ut på 5 CDer. Disse kopierte jeg inn på hans HD og kjørte installasjonen derfra. Så langt alt vel, spillet blir installert. Mot slutten spretter Steam opp og kobler seg til, jeg skriver inn CD-keyen og trykker "Next". Da kommer en boks hvor det står noe ala "please insert CD or DVD into ROM". Jeg setter inn den jeg brant som CD1, med de fleste filene, og opp kommer menyen hvor første valg er "Play HL2". Jeg trykker det valget men ingenting skjer, trykker jeg "Next" etter CD-keyen igjen får jeg igjen bare "please insert CD...".

 

Er det noen vei rundt dette, eller må han bare se å få kjøpt seg DVD-spiller? Jeg gjorde dette på min egen maskin med mitt spill også, ettersom DVD-spilleren som fulgte med nymaskina bare fungerte sånn halvveis, men nok til at den klarte å lese skiva ved aktiveringa.

 

-Axl

Share this post


Link to post

Det er nok kopieringsprosessen som er problemet.

Har du ikke dvd brenner så avinstallert hele HL2 med steam, installer steam og registrer deg med produktnøkkel for deretter å laste ned hele spillet fra steam.

Så lenge du er registrert med en cd key opp mot brukernavnet ditt og cdkeyen ikke er bannet så er det bare å gå på listen i steam og laste ned HL2.

Share this post


Link to post

Vi prøvde å avinstallere for så velge "Register a product I already own" i Steam, skrev inn CD-keyen og ble igjen promptet for å putte inn CDen eller DVDen. Vi fant ingen annen måte å gjøre det på. Når vi høyreklikket på HL2 fikk vi valget "Purchase", men det vil vi jo ikke. Hvor i Steam får vi gjort det du foreslår?

 

-A

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...