Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PCen går generelt sett utrolig sakte.


Anbefalte innlegg

For et par uker siden begynte PCen å gå veldig sakte. Å åpne et hvilket som helst vindu tok min. 5 sekunder. F.eks. Min Datamaskin eller IE. Dette tok før max ett sekund. Når jeg booter står også "Welcome"-bildet i XP der i kanskje 20-30 sekunder. Når jeg ser på HDD-aktivitetsslyset på maskinen etter å ha åpnet f.eks. Min Datamaskin, ser jeg at PCen faktisk ikke gjør noen ting før etter de fem sekundene, og først da begynner harddisken å tenke. Da går vinduet også opp med en gang.

 

Jeg ble lei av dette, og formaterte for en uke siden. Da fungerte alt som det skulle, helt til det etter et par timer ble akkurat slik det var før. Jeg formaterte på ny, og da holdt maskinen kanskje i et døgn før den ble slik. Det som også er å merke seg, er at dette skjer plutselig. Den blir ikke gradvis treg.

 

Norton Antivirus ble satt ut av spill, dvs. at når jeg skulle søke, kom den vanlige "Send error report" dialogen opp, og plutselig forsvant ikonet fra tray. Jeg har også prøvd online antivirus og spyware-søk, men dette fant ikke noe.

 

Hva kan dette være?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei.

 

Ja, med det første tenkte jeg også ormer og\eller virus, men jeg har prøvd så mange online virusscan, og ingen har merket noe. Jeg bruker XPSP2, så brannmur er innebygget i OS. Maskinvare er AMD XP2500+, R9800 pro, Sata-HDD, A7N8X-E Deluxe.

Vent litt, brannmuren i windows er IKKE sikker! Du må ha en brannmur i tillegg! Prøv Sygate Personal Firewall som er gratis. Da er det ikke rart at maskinen blir bombadért!

Lenke til kommentar

Har ikke fått svart fordi jeg merkelig nok ikke har fått noen varsel på mail. Men allikevel, hvis jeg har blitt bombadert, hvorfor merker ikke da antivirus\spyware-scannerne dette? Jeg har alltid brukt Windows-firewallen, og før det brukte jeg ikke firewall. Hvorfor skulle jeg plutselig få dette nå da? Og hvorfor ble maskinen sånn igjen allerede etter noen timer når jeg formaterte?

Lenke til kommentar
Vent litt, brannmuren i windows er IKKE sikker! Du må ha en brannmur i tillegg! Prøv Sygate Personal Firewall som er gratis. Da er det ikke rart at maskinen blir bombadért!

With all due respect. Pisspreik.

 

Kan du forklare hva som gjør at brannmuren i Windows XP ikke er sikker, eller er dette noe du har lest et sted og tar for god fisk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...