Jump to content
Sign in to follow this  
regeli

Rar Lyd fra MIST 500W

Recommended Posts

Min nye MIST 500W lager en rar lyd når jeg ikke har skrudd på PCen, men med spenning på, også når jeg har på PCen.

 

Det er ikke viften, men det høres ut som en transformator, de som står utendørs.

En slags brumming.

 

Noen som hveit hva det er for noe?

Share this post


Link to post

Får akkurat det samme med min, og det er nok en form for støy fra en likeretter eller noe. Litt overraskende egentlig, ettersom dette er en knall strømforsyning som oser kvalitet og ellers ikke støyer noe særlig.

Share this post


Link to post

Ser det er postet liknende erfaringer på forumet til Microplex. Det er visst en komponent i PSU'en som lager disse lydene ved lav last. Det er ikke noe feil med den, men litt irriterende med lyd hele tiden da.. Jaja, jeg prøver en likevel.

 

Henning

Share this post


Link to post

En kamerat kjøpte akkuratt lik strømforsyning. Den laget en slik lyd der og pga. kanskje lav last. Det var et 6600kort og et Asus hk. Bryr meg ikke lenger om det nå ;)

Share this post


Link to post

lyden kommer av Aktiv pfc eller hva det heter, det er ikke noe gale med den summe-lyden. Hvis du sender den inn( som du kan ) så blir den bare solgt som demo-vare etterpå. Men hvis det plager deg, så send den inn :thumbup: men det er ikke noe gale. Trodde det samme selv. Lyden kommer av Aktiv pfc..jeg tror det er det det heter. Ikke alle har den lyden.Men som sagt ikke noe gale og Mist er en dødsbra psu.

Share this post


Link to post
Jeg har også denne lyden. Selv om pc'en er slått av "knitrer" det svakt i strømforsyningen. Høres ut som om det er en kontaktfeil et sted, men håper det skal være slik...

*sier det samme*

 

Aldri vært slik "klikke-lyd" på noen andre psuer jeg har hatt :ermm:

Share this post


Link to post

Summelyden på Mist er det flere som har og Microplex sier at det ikke er noe gale, Lyden kommer av Aktiv pfc( tror det er det det heter), passiv pfc har ikke sånn lyd. Jeg snakker bare ut i fra Mist 500w. Men klikke-lyd har jeg ikke hørt om, bare summing eller lav knitring(veldig lav, sånn at du må legge øret inntil) Stikk på forumet hos microplex :thumbup: men som jeg har sagt før, klart du kan sende den inn :)

Edited by Fluesopp

Share this post


Link to post

Det som jeg synes er rart, er den ene ledningen på PSUen med to svarte molex kontakter. Når jeg har koblet skjermkort og hovedkort (Asus SLI Premium) på molex kontaktene funker alt fint, men når jeg bruker den ledningen med tre svarte molexkontakter så får ikke skjermen bilde (avskrudd). Har målt at det er spenning på kontaktene og der er det 12V og 5V. Hos en kamerat er det omvendt.

 

Noen som har forklaring?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...