Jump to content
Sign in to follow this  
Plixzard

Cmos problem

Recommended Posts

Jeg skulle starte CS, så da restartet dataen min seg. Når den nå skal starte seg opp står det at cmos checksum failure - reset to default ellernoe. Har prøvd og resette bios men det funker heller ikke. Hva kan ha skjedd her? Noe tips hva jeg kan gjøre?

Edited by Plixzard

Share this post


Link to post

Sikker på at CMOS har blitt restartet? Sett den jumperen slik den skal, vent en 10min for å være sikker, sett den tilbake, så start.

 

Hvis det ikke funker, kan du nappe ut batteriet.. Da SKAL den restarte..

 

Hvis ikke det heller fungerer, feilsøk med å koble fra unødvendige ting, en ting om gangen, start, så se om det funker, hvis ikke koble ut neste ting.. Som feks. Cd rom, osv.

Share this post


Link to post

Takker for raskt svar. Jeg har hatt litt problemer med skjermkortet mitt også at det låser seg helt at jeg må restarte for og få det i orden igjen. Kan dette ha noe og si? Har problemer med og få bilde på skjermen også. Skjermkortet defekt?

Share this post


Link to post

Ok. Jeg har gainward 6600gt. Når jeg spiller spill som krever mye låser det seg. Men hvis jeg "klokker" det ned litt så da skjer det ikke. Antar at jeg skal sende inn kortet senere idag hvis det ikke blir noe orden på dette.

Share this post


Link to post

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...