Gå til innhold

"Den store Photoshop" tråden


Anbefalte innlegg

hei hei.. er skal lage en signature, men er litt ny der. skal lage en "render" klippe ut en del av bilde, denne gangen blir det et menneske.

 

åpner bilde, bruker magic wand tool på mennesket, men bare en liten del av mennesket blir "markert" hvordan "markerer" jeg hele menneske og så lime det inn på et annet bilde??

 

takk for alle svar :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis bakgrunnen er ensfarget er det bare å bruke Magic Wand og trykke en gang på bakgrunnen, så gå til Select -> invert også har man markert objektet. I ditt tilfelle må du enten være sinnsykt stødig og bruke Lasso Tool eller lignende hvis du ikke vil bruke Pen Tool. Og Pen Tool er ikke umulig, det er det beste verktøyet i hele Photoshop :)

Lenke til kommentar

Ja, på en måte. Pen Tool fungerer jo selvfølgelig noe annerledes, man drar i kurvene og gjør de bøyde, trengs litt trening, men når det først sitter så er det genialt. Denne beskriver og forklarer hvordan man bruker Pen Tool.

 

I korte trekk:

- Gå til Layers-paletten nede i venstre hjørne, klikk på Paths-fanen, trykk på "New path", så tar du pen tool og markerer rundt det objektet du vil markere. I Path-paletten vil du nå ha en path som du kan høyreklikke på og velge "Make Selection".

 

Litt vanskelig i starten, men så genialt :)

Lenke til kommentar

Hva mener du med den svarte? Den største delen av sykkelen min er jo svart :dontgetit:

 

Men jeg fiksa den slik at sykkelen min fikk røde detaljer, og ikke gule :D Ble litt stolt av at jeg greide det ;) Men bakgrunnen ble litt skrudd, tho.

Liten update:

post-122226-1187379343_thumb.jpg

 

Ops, hjelp til bilderedigering skal hit ;)

Endret av Konnis
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...