Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Rare Pingproblemer, får ofte "Request timed out".


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ser du har en trådløs tilkobling... Sikkert derfor... Prøv og ping ipadressen til routeren / accesspunktet og se om du får pakketap da og...

Nope. Ingen pakketap da. Jeg har ADSL fra BKK. Det er en 2000/2000 så skjønner ikke hvorfor jeg får pakketap. Eller er det bare at det er en dårlig "kabel"?

Lenke til kommentar
Jeg hadde ganske lik problem tidligere i år. Viste seg å være routeren min. Prøv å koble deg på utenom routeren, med kabel. Da får du vite om du har problemer med routeren selv, eller nettverkskortet evt. kabel.

Koblet forbi Wireless ruteren og direkte til accesspoint'n med kabel. Samme problemet da. Om ikke værre (syntes å få flere "Request timed out")

 

Bør vel nevne at jeg har nett via to rutere. Siden vi bor i et borettslag går det først via kabel-nettverket/kabel-TV og så inn i den første ruteren, en Allied Telesyn AT-RG613TX, der vi har koblet opp telefon. Fra samme ruteren går det en u-krysset kabel til min Jensen Wireless High Speed Router II (for å komme meg nærmest mulig PC'n min).

 

Har hørt noe om det skal være krysset kabel og at man bør sette opp ruteren til å ikke sende Mixed signal hvis man har 802.11.g kort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...