Gå til innhold

Kjøpt meg tøff mountainbike


PrayingMantis

Anbefalte innlegg

Skikkelig deilig å få strukket litt på beina igjen. Har syklet mye før, men det har blitt noen års opphold gitt. Har jogget nå og da, og kjøpte meg noen heite Asics Gel Kayano til 1700 spenn i våres. MEN, jeg har fått problemer med knærne enkelt og greit. Da tenkte jeg at: hvorfor ikke bare ta opp min gamle interesse som er sykling i skauen. Weehaa, dette er tingen. Så happy nå :D Har en kompis med Cannondale F1000SL så jeg har en treningskamerat også, og det er goodie goodie. Blir nok litt friluftsturer i skog og mark nå ja. :cool:

Planer om Raceface krank snart også. Det er porno :thumbup:

 

Scott_Scale_40.jpg

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser du interesserer deg for landeiveissykling Magio. Skauen er mye artigere og flere utfordringer ;) Men bra saker du hadde så jeg :thumbup: MIn hadde veilpris på 15 lapper men jeg ga 10.500 da kompisen min jobber på G-Sport :w00t: Skal bestille nye drev/klinger foran snart da jeg syntes det er altfor lite. Tråkker jo ut tyngste gir på flata jo :p Skal ha meg 26-36-48 og det burde holde en stund :yes:

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Offroad er gøy det, men er veldig lite steder å sykle i skauen her omkring, blir mest kjøring på grus og det blir det nok av om vinteren. Har også tenkt på å få meg større drev, for tyngste blir jo for lett på treningene, samt div. lyder :p Stiv gaffel er også noe som står på ønskelisten min :dribble:

Lenke til kommentar
Så du har to sykler ? :wee: Btw stiv gaffel på offroadern, hvorfor ? Demper er jo så mye bedre. Jeg har full lockout på min demper så om jeg skal sykle mye oppover, rekker jeg bare hånden ned og skrur bryteren til full lockout, så blir gaffelen stiv  :D Sweeet  :yes:

Jeg er ikke så heldig som har lockout, har en Pilot SL gaffel :( Liker ikke det at når jeg står så "gynger" sykkelen litt selv om den er proppa med luft, en stiv gaffel fjerner dette, og når jeg uansett aldri sykler i skogen hvor jeg trenger en demper så er det mye bedre med en stiv en så jeg får full respons fra sykkelen :)

 

edit: har en hybrid også :tease:

Endret av magio
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Nå er vel ikke hard sykling det beste for vonde knær?!

Since when did you become a great physicist ? Sykling er ørten ganger bedre for alle ledd kontra jogging. Jeg har nå syklet 5 mils turer i skauen sånn ca. annenhver dag, og jeg merker absolutt ingenting i noen ledd. Hadde dette vært jogging hadde jeg ligget flat for lengst.

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Bare for å vise at biken blir brukt flittig så limer jeg like greit inn posten jeg la inn på terrengsykkel.no.

-------------------------------------

 

Oi oi oi, idag ble det langtur gitt. Klokka 7.5mil :D Jævla sår i fisern men det får gå for den turen var jævla digg :devil:

 

Tok toget fra Slependen til Nathionaltheateret i Oslo. Sykla derfra og opp til Tryvannstårnet. Så ble det ned bakkene til Tryvannstua og videre til Nordmarkskapellet. Så ble det videre til Kobberhaughytta og så litt blåløyper inn til Bjørnholt. Skulle egentlig til Kikut men rota meg selvsagt inn på feil sti så Bjørnholt it is then :whistle: Så ble det tråkking til Ullevålseter, og så derfra videre opp masse bakker til Tryvannstua og opp til Tryvannstårnet igjen. Derfra ble det ned Holmenkollen bakkene, men jeg tok av til Bogstad litt nedi der og tråkka meg hjem til Asker igjen på div småveier. *Puh* Sliten ass :wee:

 

Får vel tillegge at jeg satte ny fartsrekord: 69.7km/t :cool: Total tid hjulet trillet var 3 timer og 45 minutter. Brukbart syntes jeg :) Ble jo litt bæring idag igjen da så kan legge på litt tid kanskje :)

 

Her kommer masse bilder. Jeg har laget thumbnails til bildene så det ikke skal ta så lang tid å laste siden her, men om du klikker på bildene så blir de store :p

 

Nordmarka_1_thumbs.jpg

 

Her er jeg da på Tryvann og tar en velfortjent pause før jeg begir meg ut og blir skogens kongle :)

 

Nordmarka_2_thumbs.jpg

 

Nordmarka_3_thumbs.jpg

 

Nordmarka_4_thumbs.jpg

 

Nordmarka_5_thumbs.jpg

 

Nordmarka_6_thumbs.jpg

 

Her ser dere altså DRIIITGLATT stein som man enten må bare gå av å trille sykkelen, eller slippe utfor å bruke null brems. Bremser man, så går man på tryne. Så enkelt som det ;)

 

Nordmarka_7_thumbs.jpg

 

Nordmarka_8_thumbs.jpg

 

Her kom jeg da til et bra heng og la utfor.... *KREEEMT* Løypa fortsatte til høyre :mrgreen:

 

Nordmarka_9_thumbs.jpg

 

VAKKERT ! Need I say more :love:

 

Nordmarka_10_thumbs.jpg

 

Nordmarka_11_thumbs.jpg

 

Litt landskap må man da få med :)

 

Nordmarka_12_thumbs.jpg

 

Strike a pose biatch thefinger.gif

 

Nordmarka_13_thumbs.jpg

 

Schtilig demning jeg sykla over :)

 

Nordmarka_14_thumbs.jpg

 

Skjersjøen like ved Ullevålseter. Litt grått, men men...

 

Nordmarka_15_thumbs.jpg

 

Når jeg blir stor skal jeg bli satan rocker wiggle.gif

 

Nordmarka_16_thumbs.jpg

 

Litt info om Ullevålseter :)

 

Nordmarka_17_thumbs.jpg

 

Her er jeg da på vei opp bakkene fra Ullevålseter og opp mot Tryvannstua.

 

Nordmarka_18_thumbs.jpg

 

Rett ovenfor Tryvannstua :)

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...