Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor Adsl


Anbefalte innlegg

Da var prismodulen til Telenor ut i dagens lys.

For 398,- får du en gratis GB, for 5 Ekstra betaler man 99,-

Mao betyr det at hvis du laster ned f.eks. 1,5 GB må du betale 497,-

 

Dette vil ramme langt flere enn "de aller værste downloaderne".

1 GB er bare småtterier, hvis man surfer litt, mottar e-post og laster ned noen sanger.

 

Nå er det bare å vente på NextGentel...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ARGH!!..man skulle ikke tro det var MULIG men Telenor klarer virkelig å finne den verste måten hele tiden. Jeg var i starten ganske negativ mot å endre prismodell, men jeg så en mulighetn for at min far feks som bare er online engang i mnd kunne fått ADSL hjemme..og betale BARE for dataen han laster ned. Fordelene ved dette er at jeg får ADSL når jeg besøker ham....det er en øvelse i tålmodighet å sitte på modem. MEN, med den modellen der..så er det fortsatt for ham BILLIGERE å surfe på modem. Jeg håpet Telenor skulle laget en fri skaleringsmodell....laster du ned 750 MB i løpet av en mnd..så betaler du for 750 mb...ARGH!!..de er så tette.

 

Men jeg er ikke sikker på om de kommer til å fjerne dagens vanlige abo med fri bruk...dyrere blir de sikkert....men ikke borte. Tele2 kommer jo på bannen nå med ADSL..er de smarte velger de NGT sin modell...så kan Telenor sitteigjen med pensjonistene sine som tror de har gjort noe lurt!

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-12 12:38, Smirnoff skrev:

Men vil de fortsatt tilby abbonementer for de verste leecherne. For mange blir det lett en 30-40 gigs i månenden.


 

Jeg er en sånn en......Hva vil dette koste da ??

men må si at 6 gig i måneden for 498 er farlig avskrekkende.

 

Men hva er 6 gig i måneden da ?? NOTHING !!!!

 

Hater telenor pga. denne nye prismodellen....de er noen blodsugere som vil tjene noen ekstra spenn på å melke ut den siste dråpen...DVS. at telenor med vilje ligger etter i forhold til reste av verden.

Det var bare det jeg vil si.

 

Magnus :razz:

Lenke til kommentar

De som allerede har ADSL kommer til å ha den GAMLE prismodellen frem til bindingstiden er ute. Etter det så er det ihvertfall BYEBYE for min del. NextGenTel sier de skal ha linjer klare hos meg samme mnd som bindingstiden går ut...hmm...dette blir en close call. Vil ikke være uten ADSL et par uker :grin:

Lenke til kommentar

For min del sitter jeg på Telenor ADSL 256/1024 og jeg får 130kb/sec på det beste med denne linjen. Dette sier at jeg i teorien kan laste ned godt over 300GB i måneden, noe jeg heller ikke er langt unna i praksis. Hvis jeg skal betale 99,- kr pr. 5GB blir dette ca. 6000,- i måneden. Telenor? Hallo?

Lenke til kommentar

Dan: Men tenk deg streaming da. Så hvis jeg har lyst å høre på internett radio og se på noen videoklipp fra nettet så "fortjener" jeg å måtte betale tusenlappen i mnd for det fordi du ikke gjør det? Ikke alle laster ned bare warez og filmer osv. Det snakk om at "nettet" (eller ihvertfall OPPLEVELSEN av nettet) skal utvikle seg. Da er et viktig skritt at farten øker. Greitt nok at i begynnelsen når et nytt produkt lanseres så koster det litt, men det er vanlig at prisene skal gå nedover etterhvert slik at flere og flere kan ta ibruk denne nye teknologien og at man får en UTVIKLING innholdsmessig på nettet (f.eks multimedia).

 

Tenk om alle ISPene tenkte på samme måten! Da kunne de som satser på (tung) multimedia på nettet bare lagt ned fordi det bare var fåtallet som hadde mulighet til å bruke mulighetene de blir tilbudt.

 

For å komme tilbake til Telenor: jeg forstår hva det er de prøver på, men de gjør det feil! De sier de skal gjøre det billigere for de som bruker nettet (båndbredde) lite, og dyrere for de som bruker det masse. Men hvorfor blir det da nesten ikke billigere for de som bruker det lite, mens det blir MYE dyrere for de som bruker masse?

 

349kr på mnd for 1Gb, var det ikke så? Dette anser jeg som DYRT! Det er jo ikke mye reduksjon fra den tidligere prisen, og muligheten for MENGDE en kan laste ned er jo bare en brøkdel av tidligere. De gamle bestemødrene ( :smile: ) som bare bruker nettet for å sjekke mailen i ny og ne ser at prisen har gått ned og syns kanskje dette er et bra tilbud selv om det egentlig er dårligere! ADSL reklamer som pryder alle annonser og reklamer gir dem inntrykket (dem = de som bruker nettet lite og ikke er helt inni data-termologien) at dette er et bra tilbud, selv om et vanlig modem hadde gjort samme nytten nesten gratis.

 

Dermed kan vi lure på følgende:

 

Er dette tilbudet kommet for å "hindre" storbrukerene og gjøre det billigere og bedre for småbrukerene? Eller er det kommet for at Telenor kan tjene mer penger i ALLE leddene (storbrukerne må betale ENDA mer, mens de får flere kunder av å sette ned prisen).

 

[ Denne Melding var redigert av: smetho på 2002-08-12 13:23 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-12 13:10, frank- skrev:

For min del sitter jeg på Telenor ADSL 256/1024 og jeg får 130kb/sec på det beste med denne linjen. Dette sier at jeg i teorien kan laste ned godt over 300GB i måneden, noe jeg heller ikke er langt unna i praksis. Hvis jeg skal betale 99,- kr pr. 5GB blir dette ca. 6000,- i måneden. Telenor? Hallo?


 

Ja, jeg tror det blir lange køer på sosial-kontorene etter noen måneder med denne prismodellen. Blir mange internett-slaver som havner i økonomisk ruin etter dette her.

Hvis alle som har adsl fra Telenor som kan bytte til noen andre hadde bytta om resten sagt opp intill videre kan det hende at de hadde gjort noe.. men, normenn er ikke sånn.. vi betaler og betaler og bet........ typisk norsk.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-12 13:20, smetho skrev:

Dan: Men tenk deg streaming da. Så hvis jeg har lyst å høre på internett radio og se på noen videoklipp fra nettet så "fortjener" jeg å måtte betale tusenlappen i mnd for det fordi du ikke gjør det?


 

Selvfølgelig ikke. Det tenkte jeg ærlig talt ikke på - og legger meg panneflat for det argumentet.

Lenke til kommentar

Jeg var faktisk positiv til at telenor går over til volumtaksering, da jeg ikke skal bo hjemme så mye mer og at det da ville bli billigere for foreldrene mine å ha linja..Men det er jo så godt som ingen prisforskjell!!(Jeg betaler 450 kr nå) 100-200 kr for å ha linja + 50 kr ekstra gb høres da mye mer fornuftig ut, enn 400 kr + 100 kr ekstra for 5gb?! Hva hvis jeg trenger å laste ned 1,5 gb og ikke noe mer? da skal jeg altså betale for 5gb??

Trodde telenor hadde gjort noe smart her, men dette blir bare tull.

Og uansett så husker jeg godt at telenor sa at småbrukerene ville tjene på dette! 50 KR?? skal dette være en spøk?

 

[ Denne Melding var redigert av: |KHS| på 2002-08-12 13:50 ]

Lenke til kommentar

Fant noe flott hos Bluecom..

 

FRA BLUECOM SINE SIDER :

Bytt tjenesteleverandør fra Telenor pluss til BlueCom gratis

 

Hvis du allerede har ADSL fra Telenor kan du bytte gratis til BlueCom hvis du bestiller hastighet 704/128 Kbps eller høyere. Hvis du bestiller den laveste hastighetsklassen 384/128 Kbps, må du betale kr 600,- i flytteavgift.

 

BlueCom sørger for oppsigelse av ditt eksisterende ADSL abonnement. Ny installasjon er ikke nødvendig, da vi benytter samme utstyr som Telenor.

 

 

he he HELLO BLUECOM HERE I COME

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...