Gå til innhold

Ny Eizo skjerm :)


Buzz76

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, jeg fant en test på nettet, men den er på tysk.

 

Her er testen i tysk utgave: tysk versjon

Men man kan jo alltids bruke oversetteren i google også: oversatt versjon

 

Kort sagt gjør skjermen det meget bra, og jeg kommer sannsynligvis til å kjøpe enten denne skjermen eller en Eizo S2110 (21,1 tommer widescreen 1680x1050) (har ikke funnet test av sistnevnte enda).

 

Men trolig kjøper jeg vel en S1910 jeg også, den koster jo bare litt over halvparten av det man må ut med for en S2110. :thumbup:

Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...