Jump to content
Sign in to follow this  
Knut Marius

Videofiler ødelegger for explorer?

Recommended Posts

I den senere tid har jeg fått følgende problem: Når jeg bruker windows utforsker og merker en eller annen videofil (eller velger Miniatyrbilde-visning for videoklippene) får jeg følgende feilmelding:

 

"Datakjøringsforhindring: Windows har lukket Windows Utforsker for å gi bedre beskyttelse for datamaskinen. Datakjøringsforhindring gir bedre beskyttelse mot skade fra virus og andre sikkerhetstrusler", etterfulgt av at explorer er nødt til å restartes.

 

Det virker jo veldig som om jeg har fått et virus her, men har kjørt to virusscans (NOD32 og Trend Micro online virus scan), samt AdAware 6.0, og ingen ting ser ut til å hjelpe.

 

Noen som har hatt et lignende problem, eller som har et forslag til hva jeg kan gjøre for å unngå å måtte formatere og reinnstaller windows?

Share this post


Link to post

Takker for forslaget, men det er nok ikke det som er problemet her.. Er ikke bare avi-filer som får det til å klikke. Det skjer generelt sett når jeg merker en videofil (mpg og wmv også)

Share this post


Link to post

Synes generelt at etter SP2 er xp og M$ blitt overbeskyttende, og det er mye man ikke får lov til i explorer / utforsker. Derfor ( det er flere grunner også) bruker jeg opera og xplorer2. Sjekk under programvare/gratisprogrammer for link.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...