Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Online ADSL Hastighetsøkning


Anbefalte innlegg

Det er en stund siden dette ble kjent nå, at Telenor skulle doble hastigheten på sine linjer. De som tegna nytt abonnement etter 1. juni fikk hastighetsøkningen med en gang, mens vi som hadde abonnement fra før måtte vente til Telenor selv fikk lyst til å skru opp hastigheten. Det ble vel bare sagt at det skulle skje før jul.

 

Noen som har fått sin gratis hastighetsøkning enda?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns telenor er helt greit jeg, spes når jeg får 2 mbit.. 399 kr.

 

Leste litt i noen andre tråder her, der hvor folk har fått oppgraderinga si. Har de noe system på det, slik at de tar de som bor i byer osv først eller noe?

Endret av sunh
Lenke til kommentar

Sendte nettopp en forespørsel til Telenor for å høre om det var mulig og antyde noe nærmere når mitt området sto for tur. Syns egentlig det er litt sløvt at det skal ta så lang tid. Dette er jo selvsagt noe de har gjort for og ikke bli hengende alt for langt bak konkurentene i hastighet/pris. Men så lang tid som dette tydeligvis tar er de jo nederst på listen igjen før de har rukket og oppgradere.

Kjenner en viss dragning til å bytte isp gitt, selv med ny hastighet er det dårligere fart enn de fleste andre tilbyr. Mitt problem er at jeg er svært fornøyd med Telenor på alle andre måter, fjellstabil linje, og alltid høyere fart enn det skal være på målinger er ting jeg setter stor pris på...

 

Svaret fra Telnor var:

"Hastighetsoppgraderingen skjer fortløpende, og de fleste som ennå ikke er oppgradert vil få den nye hastigheten innen november. I noen få tilfeller kan det hende at økningen ikke trer i kraft før utgangen av året"

 

Med andre ord, ikke forvent noe som helst fra oss, du får enten snart, eller til neste år... :dontgetit:

Lenke til kommentar

Å ringe kundeservice og spørre var kanskje ikke så dumt allikevel, men jeg prøvde dette da linjene ble oppgradert forrige gang, og da ble jeg bare avvist. Oppgraderinga skjer når den skjer sa de, da hjalp det ikke å mase.

 

Ringte kundeservice nå, men selvfølgelig er jo den stengt i helga. Skal ringe igjen på mandag å si jeg vil ha 2 mbit asap!

 

Det faktum at Tele2 selger 2 mbit til 379 kr burde være et godt argument. Kan jo bare sette hardt mot hardt å true med å skifte isp :thumbup:

Endret av sunh
Lenke til kommentar
Det faktum at Tele2 selger 2 mbit til 379 kr burde være et godt argument. Kan jo bare sette hardt mot hardt å true med å skifte isp :thumbup:

min erfaring er at du kommer lengre med å være høflig... Hjelper ikke det, så er det sef bare å kjøre på :)

 

Utover det er det vel bedre at de tar dette steg for steg, på den måten sikrer de seg mot for store problemer og for mange klager på engang. Det er vel heller ikke noe poeng i å oppgradere folk uten at linjene takler det, da blir det hvertfall skriking :)

Lenke til kommentar
opresterud Skrevet 03/09/2005 : 14:46

  Når Telenor startet med oppgraderingen, så opererte de med en prioritets-liste. For å komme på den, så behøvde du bare å ringe kuneservice og si at du ønsket å få oppgradering så raskt som mulig. Jeg hadde den ikke mange uker etterpå.

Vel, det er nok i såfall svært avhengig av hvem du snakker med. Har ikke lykkes med dette til tross for gjentatte forsøk. Og hvis dette arbeidet krever fysisk inngripen i systemene til Telenor, er det jo helt sykt om de tar litt her og litt der, fordi noen har ringt og sagt at "jeg vil ha først".

Men nå har jeg uansett bestilt 2000/300, så håper jeg at jeg slipper og vente vinter og vår på den oppgraderingen. Syns det er underlig at de ikke har noen alternativer med litt høyere upload egentlig.

Noen som forresten vet hvor langt tid bestilt oppgradering pleier å ta?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...