Jump to content

opresterud

Medlemmer
 • Content Count

  1242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Sitat: "? Dette billige systemet skal inspirere og gjøre studenter i stand til å bruke superdatamaskiner til å takle komplekse utviklings- og forskningsoppgaver som en del av vår undervisning." Syntes dette var en fantastisk artig sak, siden jeg drev mye med Lego i "gamledager" og jobber med supercomputere nå. Konseptet her er ikke å lage en kraftig supercomputer til "produksjonsbruk", men å lage et konsept for å studere prinsippene. Det kan du gjøre veldig godt selv om hver node har lav ytelse, det å bygge et 64 noders system av kraftigere komponenter kan med enkelthet få en veldig stor null ekstra bak prislappen.
 2. Fruen funderer på Neo (i rød), oppgradere fra X10 Mini. Det som er viktig er et relativt bra kamera, og 3,7" er maks størrelse. Har i grunnen landet på Neo eller Desire S, men sistnevnte har vel noe dårligere kamera? Ser at Neo har noe mindre minne enn Desire S, men er dette spesielt utslagsgivende...? Jeg har holdt i begge i butikk, og synes i utgangspunktet at Neo satt bedre i hånden og var en klart stiligere telefon eksteriørmessig.
 3. Min erfaring så langt er nok også noe av det samme Har også opplevd i dag at jeg lot den ligge til lading på pulten, og den ble ekstremt varm. Virket heller ikke som batteriet hadde blitt ladet nevneverdig i denne perioden. Førte riktignok noen samtaler med blåtann headset mens den var til lading, men ingen apps utenom mail som kjørte i bakgrunn. Har også faktisk opplevd et par "laggs" etter oppgraderingen, det hadde jeg ikke tidligere. Ellers har jeg litt trøbbel med at den mister signal til tider, kan gjelde kun data men også noen ganger fullstendig både data og tale. Kommer som oftest tilbake av seg selv, men har også opplevd å måtte sette den i "offline" modus, og så ta den tilbake for å rette opp. Bortsett fra dette - en bra telefon.
 4. Blir spennede å se om dette fikser strømtrøbbel. Jeg har opplevd dette problemet med KE2, bruker push Exchange med Touchdown klienten. Forøvrig veldig irriterende at Kies og kodek'en på telefonen fortsatt ikke klarer å hente ut metadata fra M4A filer fra iTunes. Hvorfor støtte formatet - når man ikke kan bruke det i praksis... Jeg gidder rett og slett ikke konvertere musikken til noe annet
 5. Finnes det noen grunn til at jeg heller bør gå for HTC Incredible S, enn denne...? (prisen teller ikke) Det jeg er på jakt etter er en moderne, "solid" og stabil mobil.
 6. Vurderer sterkt å erstatte min gamle og ikke fortrolige Touch Pro 2 med en Incredible S... Er det noen grunn til at jeg ikke bør kjøpe "Incredible S"? Mitt største ønske er å få en stabil telefon, som faktisk også fungerer smertefritt som en telefon...
 7. En annen interessant test for å sjekke hvor god jobb programmerene har gjort på driverne som ligger til grunn for on-access scanning, er å starte Driver Verifier (verifier.exe - installert med Windows), og sette denne på "Standard settings" og manuelt velge driverne til AV programmet. Legger på en hel del sjekker rundt de aktuelle driverne, for å teste at drivere gjør ting korrekt - og det vil resultere i blåskjerm hvis verifier finner noe galt (eller "breake" inn i f.eks. WinDbg). For en del AV produkter, så er det skremmende å se hvor dårlig jobb enkelte har gjort, og noen har tydeligvis ikke bruker Driver Verifier i utviklingsprosessen i det hele tatt....! Det at on-access driverne fungerer korrekt er kritisk mhp. ytelse og stabilitet, og ikke minst kompatibilitet med annen software og drivere. OBS på at Driver Verifier vil senke ytelsen en del, siden den legger på en hel del runtime sjekker. For å få noe ut av det verifier evt. finner og dermed "krasjer" Windows, må man enten ha WinDbg kjernedebugger tilkoblet, eller analyser krasjdumpen i etterkant.
 8. Min et år gamle Touch Pro2 har kun vært belemret av problemer, og må skifte. Kravet mitt er tastatur og gode muligheter for mail (Exchange) og web browsing. Og SMS + ringing må også fungere smertefritt (noe man skulle tro er gitt - men TP2 har vist at det ikke er tilfelle..) Er HTC Desire Z noe å satse på? Finnes det andre alternativer med Android? Hva med Nokia E7? (ulempe med E7 er støtte for kun en Exchange konto - noe som kan være nyttig for meg med Android)
 9. (for dårlig research av undertegnede... innlegg tatt bort )
 10. Vet noen om et lite og sammenleggbart bluetooth tastatur som fungerer med HTC HD2? Mobilen støtter HID enheter, og har sett beskrevet at et Logitech medietastatur med BT fungerte flott.
 11. Sitter med litt samme spm som trådstarter selv. Har hatt HTC Touch HD2, Touch Pro 2 og Samsung B7610 OmniaPRO som alternativer (SE X2 har litt liten skjerm etter mitt ønske). Utgangspunktet mitt er en HTC S730. Treg, trangt tastatur samt totalt ubrukelig kamera. Jeg har ikke stort behov for kamera, men en form for lys samt en viss mulighet for å få halvveis OK bilder hadde vært greit. HD2 har jeg fjernet, jeg skriver ikke ekstremt mye, men det kommer til å være en del på web-formularer. Derfor egner det seg dårlig at mye av skjermen i liggende modus forsvinner til tastatur. Årsaken til at jeg vurderte HD2 var spesielt hastigheten samt stor skjerm. B7610 vs. TP2 er vrien, og her behøver jeg nok litt råd. Pluss for B7610 er at den er en anelse mindre, den har på papiret raskere CPU samt at kamera er noe bedre. Minus er dårligere skjerm i sollys samt manglende home/back knapper (ikke avgjørende - men kjekt). Er også litt usikker på tastaturet, i forhold til TP2. Pluss for TP2 er vridbar skjerm og muligens bedre tastatur (den ser også litt bedre ut). Minus er at jeg kjenner flere som oppfatter den som noe treg, og at kameraet er såpass dårlig. Så hvis det er noen her som har testet både Touch Pro 2 samt B7610, og kan gi meg noen opplysninger rundt dette, så hadde det vært flott. Hvis det finnes andre avgjørende forskjeller enn de jeg har nevnt, så er det fint om det kommer frem. Har forsøkt å lese detaljerte reviews på begge, og har en følelse av at begge er bra telefoner med kun litt varierende features/spesifikkasjoner. Heller nok mest mot B7610, hvis den er merkbart raskere enn TP2 og tastaturet er OK.
 12. Er det noe "HTC Touch Pro 2" er klart bedre på enn Omnia? Det jeg ikke likte med Omnia er at den ikke har skjermtastatur med æøå. Den reviewen hevder også at telefonen er treg, så det er ikke sikkert at den ekstre klokkefrekvensen slår ut i praksis? Ellers ser Omnia bra ut, og kameraet er akkurat av en slik type jeg kunne tenke meg.
 13. Jeg må ha en Windows Mobile telefon (krav til jobb), samt at jeg også må ha fulltastatur. Så vidt jeg kan se så er det "HTC Touch Pro 2", "SE Xperia X2" og "Samsung B7610 Omnia Pro" som er det som eksisterer her til lands. Hvordan kan disse sammenlignes...? Touch Pro 2 er "gammel", men er SE X2 og Samsung b7610 automatisk bedre av den grunn? Mitt behov er så rask som mulig mobil mhp. mail og web håndtering. Byggekvalitet, slitestyrke og få rapporterte problemer betyr mer enn design. Radio/mp3/multimedia er underordnet, men OK fungerende kamera kan være greit å ha (har HTC S730 per i dag, og i mine øyne har ikke denne mobilen kamera i praksis).
 14. Lenge siden du har kjøpt carriere...? Ser ut som HP ikke selger disse løst lengre: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums...hreadId=1199540
 15. Du tenker da på en "HP Smart Array E200/128 BBWC Controller"? Den er dyrere enn HighPoint 3510 kontrolleren, men kanskje bedre? Problemet jeg har sett er at man da må kjøpe hot-plug disker fra HP. Men er hot-plug adaptere tilgjengelig, slik at jeg kan kjøpe løse SATA disker, så stiller det seg noe annerledes! Kan riktignok ikke finne slike løse adaptere hos noen av leverandørene våre... Kontrolleren "HP SAS SC40Ge PCI Express" følger med i de billigste Hot-plug systemene, med denne er det bare noen hundrelapper ekstra.
×
×
 • Create New...