Jump to content
Sign in to follow this  
Ithkul

Nye Lovende spill

Recommended Posts

Begynner denne tråden med et team vs team spill som er på vei : Savage2 fra S2games

 

For de som ikke har spilt savage1 kan det beskrives som en mix av CS og Dungenon master.

 

To team spiller mot hverandre (Human vs Beast) hvert av lagene har en commander. Denne commanderen bygger base og forsker frem våpen, units, items osv. De andre spillerene på laget styrer units. Hver unit kan bygge, hente resurser eller kjempe mot det andre teamet. Alt fra "sniper våpen" til melee våpen er å få tak i. F.eks kan humans ta med seg "medi pack" som healer noe av helsen, men beast kan bruke "life stealing" melee våpen.

 

Husker ikke linken til dette spillet, men jeg spiller det hver dag. Det vil si savage 1. Savage 2 er ikke å få tak i ennå. Søk på "savage s2games". Det er gratis å laste ned nå. skal legge til link senere. :thumbup:

 

Hviket spill ser du frem til? (helts mindre profilerte spill) ;)

Edited by Ithkul

Share this post


Link to post

F.E.A.R er det spillet som eg gleder meg mest til. Har prøvd demoen og det var like sykt som eg hadde trodd ;) Er stor fan av Doom og half-life, men utifra demoen å dømme, synes eg F.E.A.R er eit par hakk bedre..(trodde ikke det var mulig) ^^

Share this post


Link to post

Hvis denne tråden går over til å være en ren telletråd, uten gode begrunnelser og forklaringer, så blir den stengt eller flyttet off-topic. Så er det sagt.

Share this post


Link to post

www.thesoulkeeper.com

 

 

Dette ser ut til å bli en fet mod til ut2k4. Sverd, buer, drager og styggedom! Heftige pvp-kamper, bra grafikk, og noe som allerede ser ut til å være et solid community.

Edited by slash

Share this post


Link to post
Hvis denne tråden går over til å være en ren telletråd, uten gode begrunnelser og forklaringer, så blir den stengt eller flyttet off-topic. Så er det sagt.

Ok. forandrer topic til "Savage 2" om administrator krever det. Ville igrunnen se om folk hadde noen interesante spill titler i kikkerten. Er det ikke det forum er til? dele meninger og nyheter med andre? Ser ut som dere har sterke pålegg om å stenge/flytte tråder her. så trist.. :cry:

Share this post


Link to post
Ville igrunnen se om folk hadde noen interesante spill titler i kikkerten. Er det ikke det forum er til? dele meninger og nyheter med andre? Ser ut som dere har sterke pålegg om å stenge/flytte tråder her. så trist..  :cry:

Stemmer, dette er nettopp et forum - som ikke må forveksles med en pratekanal. Det er ikke noe nytt at vi flytter eller stenger rene telletråder. Hvis du vil unngå at denne blir stengt eller flyttet, så er du velkommen til å endre overskrift eller sørge for at folk holder seg til saken, med begrunnelser og seriøse innlegg - i motsetning til innlegg som kun lister opp navn på spill, for eksempel. :-)

 

Dette har ikke vært noe problem sålangt i tråden, men jeg la inn mitt innlegg bare for å si fra, av erfaringsmessige årsaker. Det er noe vi pleier å gjøre i slike tråder, slik at evnt. nye brukere får med seg reglementet vårt.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...