Jump to content
Sign in to follow this  
G

Canon PowerShot S2IS

Recommended Posts

Kjøpt i Juni 2005 "over there". Altså i utlandet, og utenfor europeisk Canon Support dekning. Litt leit. Spesiellt når forbrukerskatt (MVA) var 14 prosent der jeg var og at den er 25 prosent her hjemme. Med andre ord ikke mye å spare.

 

PROBLEMET:

Zoom begynner allerede å lage noen slangs "squeek"-lyder. De er nokså svake men ganske påfallende. Det skjer helst ved langsom zooming.

 

Er dette et mandagskamera, eller er byggekvaliteten på denne modellen generellt dårlig?

 

Jeg har vært svært forsiktig med kameraet, og har egen kamerabag. Har holdt meg unna sandfylte badestrender. Det eneste som kan ha kommet på kameraet er normale luftforurensninger. Med andre ord veldig fin støv.

 

Det bør et kamera tåle. Har heller ikke benyttet kameraet i regnvær uten å ta forhåndsregler. Hva sier dere om denne brukeropplevelsen?

 

:cry:

 

Er litt sint på Canon sin mangel på WorldWide warranty :mad: Snakket allerede med Canons helpdesk uten at det var nyttig.

 

PS: Denne artikkelen er dobbelpostet med hensyn på at folk skal kunne vite hva PowerShot S2IS er god for og hva du kan oppleve av problemer. Her er den andre posten:

http://forum.akam.no/index.php?act=ST&f=86&t=461742

Share this post


Link to post

Har hatt S2 IS siden Juni. Ikke erfart ulyder eller problemer. Bilde tatt med 15 s eksponering med linsen tildekket viser ingen dead pixels i analyseprogrammet DeadPixelTest, kun 1 misfarget pixel i ett hjørne på denne ekstreme eksponering. Generlelt meget gode bilder og bra ytelse på video og bilder. Eneste er av og til litt lengre autofokustid i svært dårlig lys på full tele. Alt i alt 100 % fornøyd med kameraet.

 

Edit: reformulering

Edited by Ib

Share this post


Link to post

Har hatt S2 IS siden det kom på markedet i Norge.

Har brukt det nesten hver dag og det har oppført seg helt uten problemer.

Byggekvaliteten virker helt grei og resultatene blir helt utmerket.

Share this post


Link to post
Er litt sint på Canon sin mangel på WorldWide warranty :mad: Snakket allerede med Canons helpdesk uten at det var nyttig.

 

hmmm er nå sikker på jeg har lest om flere som har kjøpt Canon 350D i USA og de sier de har fått 1 års garanti.

 

Så da burde vel du også ha det på ditt kamera, men du må kanskje sende det til service i det landet du kjøpte det.

 

Du burde kanskje vurdere å sende det til service i Norge for å få en sjekk at noe er galt og et estimat på hva det vil koste å rettet. Koster nok noen kroner å få det men kan være det er bedre å betale for service i Norge enn å sende det på service der du kjøpte det.

 

 

btw når du reiste ut av landet der du kjøpte kamera så kunne du vel fått refundert mva om det var det du betalte, men husk at en enkelte steder har en "local sales tax" som ikke er mva.

 

 

Kanskje litt sent for dette problemet, men har hørt en kan kjøpe Mack Warranty :

Har fått nå e-post fra MackCam.com. Mack Warranty gjelder også for de som bor utenfor USA.

 

Nedenfor er e-posten jeg fikk av dem:

Thanks for thinking about the MACK WARRANTY.

If and when you need service in your country, all you have to do is email us at international@mackcam.com. that your having a problem. We will then send you back forms to be filled out and set back to us. Once we get them we will issue you a Control Number to have the repair done in your country. The repair will be done by an authorized factory service center of you product.

Share this post


Link to post

Ja, de tar GST og PST. Hvor PST står for provincial sales tax, og den får en ikke refundert. 7 % på hver av dem blir 14 % totalt. Var lite vits å kjøpe det der borte for å spare penger. Men så fikk vi jo tatt litt bilder med det der borte som var en hyggelig opplevelse.

 

Mener at selgeren i butikken sa det var 1 års garanti. Kan jo hende at han jeg snakket med på Canons helpdesk ikke sa det riktige til meg. Montro om jeg skal ta en prat med dem igjen.

Edited by G

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...