Gå til innhold

Canon PowerShot S2IS


Anbefalte innlegg

Kjøpt i Juni 2005 "over there". Altså i utlandet, og utenfor europeisk Canon Support dekning. Litt leit. Spesiellt når forbrukerskatt (MVA) var 14 prosent der jeg var og at den er 25 prosent her hjemme. Med andre ord ikke mye å spare.

 

PROBLEMET:

Zoom begynner allerede å lage noen slangs "squeek"-lyder. De er nokså svake men ganske påfallende. Det skjer helst ved langsom zooming.

 

Er dette et mandagskamera, eller er byggekvaliteten på denne modellen generellt dårlig?

 

Jeg har vært svært forsiktig med kameraet, og har egen kamerabag. Har holdt meg unna sandfylte badestrender. Det eneste som kan ha kommet på kameraet er normale luftforurensninger. Med andre ord veldig fin støv.

 

Det bør et kamera tåle. Har heller ikke benyttet kameraet i regnvær uten å ta forhåndsregler. Hva sier dere om denne brukeropplevelsen?

 

:cry:

 

Er litt sint på Canon sin mangel på WorldWide warranty :mad: Snakket allerede med Canons helpdesk uten at det var nyttig.

 

PS: Denne artikkelen er dobbelpostet med hensyn på at folk skal kunne vite hva PowerShot S2IS er god for og hva du kan oppleve av problemer. Her er den andre posten:

http://forum.akam.no/index.php?act=ST&f=86&t=461742

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har hatt S2 IS siden Juni. Ikke erfart ulyder eller problemer. Bilde tatt med 15 s eksponering med linsen tildekket viser ingen dead pixels i analyseprogrammet DeadPixelTest, kun 1 misfarget pixel i ett hjørne på denne ekstreme eksponering. Generlelt meget gode bilder og bra ytelse på video og bilder. Eneste er av og til litt lengre autofokustid i svært dårlig lys på full tele. Alt i alt 100 % fornøyd med kameraet.

 

Edit: reformulering

Endret av Ib
Lenke til kommentar
Er litt sint på Canon sin mangel på WorldWide warranty :mad: Snakket allerede med Canons helpdesk uten at det var nyttig.

 

hmmm er nå sikker på jeg har lest om flere som har kjøpt Canon 350D i USA og de sier de har fått 1 års garanti.

 

Så da burde vel du også ha det på ditt kamera, men du må kanskje sende det til service i det landet du kjøpte det.

 

Du burde kanskje vurdere å sende det til service i Norge for å få en sjekk at noe er galt og et estimat på hva det vil koste å rettet. Koster nok noen kroner å få det men kan være det er bedre å betale for service i Norge enn å sende det på service der du kjøpte det.

 

 

btw når du reiste ut av landet der du kjøpte kamera så kunne du vel fått refundert mva om det var det du betalte, men husk at en enkelte steder har en "local sales tax" som ikke er mva.

 

 

Kanskje litt sent for dette problemet, men har hørt en kan kjøpe Mack Warranty :

Har fått nå e-post fra MackCam.com. Mack Warranty gjelder også for de som bor utenfor USA.

 

Nedenfor er e-posten jeg fikk av dem:

Thanks for thinking about the MACK WARRANTY.

If and when you need service in your country, all you have to do is email us at [email protected]. that your having a problem. We will then send you back forms to be filled out and set back to us. Once we get them we will issue you a Control Number to have the repair done in your country. The repair will be done by an authorized factory service center of you product.

Lenke til kommentar

Ja, de tar GST og PST. Hvor PST står for provincial sales tax, og den får en ikke refundert. 7 % på hver av dem blir 14 % totalt. Var lite vits å kjøpe det der borte for å spare penger. Men så fikk vi jo tatt litt bilder med det der borte som var en hyggelig opplevelse.

 

Mener at selgeren i butikken sa det var 1 års garanti. Kan jo hende at han jeg snakket med på Canons helpdesk ikke sa det riktige til meg. Montro om jeg skal ta en prat med dem igjen.

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...