Jump to content
Sign in to follow this  
humancoreiii

"bluetooth hacker" beskyttelse?

Recommended Posts

Hei noen som vet hvordan men får beskyttet seg mot programmer som "bluetooth hacker" (heter sikkert ikke dette, men beskriver prog) hørt at programmet er sit sony ericsson og gjør slik at man ikke trenger godkjenning fra dem man kobler seg opp mot... hvordan kan man beskytte seg mot dette? viss ingen vet dette lurer jeg på navnet på programmet slik at jeg kan google det, eller spørre f-secure

Share this post


Link to post

Det enkleste er å sette på "power save" når du bruker bluetooth det gjør at når den er koblet opp mot 1 enhet (f.eks. handsfree) så gidder den ikke å koble seg opp mot andre bluetooth enheter får å spare strøm. Og slå av bluetooth når du ikke har bruk for det.

 

Du kan ta det med ro siden du må godkjenne alle bluetooth oppkoblinger med unntak av mottak av "forrettnings kort" (vCard) som er harmløse navn & telefon nr.

Edited by Bad_Byte

Share this post


Link to post

ikke dumt.. bruker mye bluetooth på skolen og har hørt rykter om at noen driver å hacker andres mobiler, at det visstnok er et program til sony ericsson som gir seg selv adgang til alle filene..., men å sette den til en enhet var ikke dumt

Share this post


Link to post

Bluetooth er ikke helt sikker nei, og PIN1 koden er også knekket nå. Litt avansert med knekket, ikke noen windows applikasjoner som jeg har funnet ennå, så du må derfor ha noen skills i *nix systemer for og få det til. og en BT-Dongle.

 

Har søkt litt på Google og fant noen linker hit og fit, men er mest for PDA programmene er til, ikke sett SE sitt ennå.

 

The Bluetooth Location Tracker ProjectCracking the PIN1

Bluetooth devide security databaseBluetooth.ORG, the official Bluetooth site

Share this post


Link to post

Goldeneye: Du trenger ikke å beskytte deg mot det. Alt snakk om mobilvirus/bluetooth hacking er bare mediaskapt, og eksisterer ikke i den virkelige verden. Det verste som kan skje om du går rundt med bluetooth påskrudd og uten autorisasjon (som du høyst sannsynlig ikke gjør) er at du kan få en melding/kontakt eller noe annet gøy.

Share this post


Link to post
er at du kan få en melding/kontakt eller noe annet gøy.

Hatt det mye gøy med det ja på buss & bane :!: :whistle:

Edited by Bad_Byte

Share this post


Link to post

Har nok sendt mye gøy jeg oxo, å bli oppdaget er ikkeno problem, her er et lite triks jeg har kalrt å ro meg unna med de 2 gangene jeg har blitt tatt. 1. gjør om telefonnavnet ditt til en annen mobil, ettersom det er standar f.eks jeg har W800i, navnet på telefonen har jeg endret til: Nokia 6230i så når noen eventuellt skulle tro det var deg sier du at de skal søke deg opp og at telefonen din ikke synes, si noe som: "men det er bare en nokia med bluetooth i nærheten, jeg har sony ericsson", i begge tilfeller trodde vedkommende meg, det siste tilfellet letet personene etter en på t-banen med nokia, det er ikke helt gøy da, viss det skulle gå utover noen

Share this post


Link to post

Det er lett å komme seg inn på andres telefoner, bare du har det rette programmet. Om det er SE eller ikke har ingenting å si.

 

Men jeg vet ikke hvordan jeg bruker slike programmer... :)

Share this post


Link to post

Et program heter Blooover. jeg har prøvd å få dette til å virke, men det går ikke!

 

Har lagt det ved så noen kanskje kan greie å installere det. Hadde vært fint om de kunne si hvordan de gjør det, så jeg kan teste det ut, og kanskje finne en måte å blokkere det på :)

 

BT Browser er et annet program også. Vet ikke hvordan det fungerer. hadde vært fint om noen kunne sagt det også :)

Blooover.zip

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...