Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Feil på skjermbildet, LØST


Anbefalte innlegg

Jeg har en 3 år gammel pc, winxp,athlon 2100+, socket A hovedkort, geforce t14400 skjermkort som har fungert helt fint i flere år. En dag jeg spilte KotOR 2 frøs skjermen seg helt, med noen slags snåle fargeforstyrrete "renner" nedover skjermen. Jeg startet om maskinen og det var noenlunde det samme skjermbildet. Etterhvert ble det mer variert, med bare små visningsveil på det beste (sjeldent) og diagonal zebrastriper eller en forskrudd versjon av vindows avslutningsskjerm på det verste. Jeg kan høre at den logger seg på\av windows men det er umulig å se noe.Det er litt bedre i sikkermodus, men ikke så mye. Problemet er der fortsatt etter booting av maskinen, intallasjon av nye drivere og etter at jeg har tatt ut 3d kortet og blåst på det (Som ble foreslått i en tidligere post her).

 

Vet noen hva som feiler dataen min?

Endret av KarstenMK
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har prøvd med en annen skjerm (Som virker på en annen PC) men det var ingen forskjell. Har ingen andre passende skjermkort jeg kan prøve..

 

DOS oppstarten vises helt fint, BIOS og, men der jeg velger vanlig windows \ sikkermodus er det også forstyrrelser.

Lenke til kommentar

Virker ikke som om det hjalp så veldig nei..

Nå vil den ikke slippe meg inn i sikkermodus, det er bare en liten blipp oppe i venstre hjørnet. Vanlig windows ser ut til å ha blitt komfortabel med å gi meg en noenlunde svart skjerm...

Maskinen bør kanskje få hvile litt før jeg prøver igjenn.

Lenke til kommentar

Du kan få snåle bilder på skjermen hvis skjermkortet ikke sitter skikkelg i sokkelen. Prøv først å ta det ut for så å sette det på plass og kontrollere at det stter korrekt i sokkelen. Hvis det forstatt ikke funker og du heller ikke får startet opp i sikkerhetsmodus og justert ned oppdatareingsfrekvens/oppløsning er skjermkortet defekt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Æsj, prøvde med et nytt PCI skjermkort (fx 5200) og mesteparten av problemene forsvant, men skjermbildet vises bare i blåtoner (!) Dessuten virker maskinen ganske treig, all lyd, inkludert oppstarts-plinget hakker. Vet at fx kortet ikke akkurat er toppen, men det skulle vel ikke påvirke lyden?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...