Jump to content
Sign in to follow this  
stekri88

ADSL linje for Xbox Live?

Recommended Posts

Ingen form for spill skal kreve noe i nærheten av den linja du har med tanke på overføringshastighet. Ta feks WoW, bruker ca 0,2kb/s upload og 2-4 kb/s download. I spill er det heller pingen som er avgjørende. Bluecom har ihvertfall bra ping på WoW :p De er visst ganske bra på andre spill også. Telenor har jeg dårlig erfaronger med når det gjelder ping. Ta å ping div sider i utlandet og se hvor høy ping du har ;)

Share this post


Link to post

ADSL er bredbånd.

Bredbånd er bare en fellesbetegnelse for alt som går fortere enn dobbel ISDN (128kbps).

 

Ping er vel hvor mye du får sendt over linja per sekund???

I hvertfall: Lav ping er bra!!

Share this post


Link to post

Takk for bra svar :yes: ... Har skjekket med Belkin og routeren skal fungere med spillkonsoller :w00t: så nå er jeg klar for xbox 360... men hdtv blir nok lite aktuelt :cry:

Share this post


Link to post

100 kb er litt lite, men det går. Har er kompis med 128 kb/s upload og han sliter litt mer enn oss andre med Halo2 over live.

 

Xbox live er slik at en av spillerne er host for spillet. Denne må narturligvis ha en god upload. Da er 100 kb/s for lite. Men som sagt, å spille i andres spill går men er ikke optimalt.

 

Dessuten er det forskjell fra spill til spill. Noen krever mer enn andre. Mitt tips er at du bør skaffe deg live og så vurdere om du føler behov for å oppgradere.

Share this post


Link to post

Jeg hoster ofte selv i Halo 2, og har selv problemer med 16 spillere på en stor bane med min 512 kbit upload linje. Om jeg setter ned antall spillere til 10 personer, da går det bra. 128 kbit er derimot helt greit om du bare skal joine andre, så lenge ikke noen bruker internettlinjen din på PCen mens du spiller.

Share this post


Link to post

Rent teknisk sies det at ekte bredbånd er linjer på 2 Mbit eller mer. ( 2048 Kbit )

 

Det optimale er vel hvis man har en linje med lik hastighet bege veier. Gjerne 1024/1024 eller mer. Man kan velge SDSL eller symmetrisk kabel internett, som f.eks Canal Digital tilbyr. Da kan man både spille hos andre og hoste server selv.

 

Selv vurderer jeg å skaffe meg en 1250/1250 eller kanskje 2Mbit/2Mbit linje for å være bedre rustet til X-Box 360. :)

Share this post


Link to post

Vil egentlig ha live bare for markedplace, Halo3 og eventuelle MMORPG som skulle komme til 360... så da gidder jeg ikke å mase om å bytte internettlevrandør, så jeg bare oppgraderer litt... :yes:

Share this post


Link to post

Jeg har 640/128 og det virker helt fint så lenge hosten har god linje. Noen ganger kan det gå litt tregere og oppstå forsinkelser så jeg vurderer å oppgr til 1024/256. Da er det helt sikkert at d blir optimalt (til å joine). Jeg harr bare spillt halo 2.

Edited by zarz

Share this post


Link to post

Spørsmålet er jo om du vil være host eller ikke. Jeg regner med at de med best linje pleier å få være host i de xbox-spillene med multiplayer. Regner med at det blir likt med xbox 360.

 

Jeg går utifra at en 1024-linje holder til det meste av multiplayer spilling. Om du vil være på den aller sikreste siden er vel kanskje 2048 linje greit. Dette vil sikkert bli mye klarere når man først har testet et par 360-spill på mltiplayer. Og som andre sier her, du trenger ikke en så alt for bra linje. Ping teller mest. Dersom du har god ping skal du greie å spille det meste med flyt.

Edited by Orresnei

Share this post


Link to post

Har ikke planer om og hoste... men siden dere har lit erfaringer med live, kan jeg og min kamerat spille splitscreen på live? hvis dere sjønner? Og hvordan tester jeg ping??? :hmm:

Edited by stekri88

Share this post


Link to post
Har ikke planer om og hoste... men siden dere har lit erfaringer med live, kan jeg og min kamerat spille splitscreen på live? hvis dere sjønner?

Du kan spille med intill 3 andre over Live. Med andre, totalt 4 spillere kan spille Live på en skjerm.

Edited by StaBBer

Share this post


Link to post
Har ikke planer om og hoste... men siden dere har lit erfaringer med live, kan jeg og min kamerat spille splitscreen på live? hvis dere sjønner? Og hvordan tester jeg ping??? :hmm:

Dere kan spille online i alt utenom de fleste spilletyper i optimatch (automatisk match"maker").

 

Du kan uansett joine alle spill dine "venner" har (så lenge de ikke innviterer deg til en optimatch) og hoste game selv der dere er med.

 

Ping varier fra spill til spill, du kan f.eks ikke teste en ping i et spill på pc og forvente at du vil få nøyaktig lik ping på xbox live.

Når jeg er inne på Halo 2 i xbox live kan du uansett så omtrent hvor bra pingen din er ved å holde inne en knapp som viser alle spilleren som er i gamet, til høyre ser du fullt av "prikker" som kan f.eks være grønn, gule og røde. Grønn er best, rød er håpløst.

Share this post


Link to post
er ikke det isdn?

:hmm:

isdn er 64 :p eller 128 med dobbel linje. Det går DÅRLIG :!:

Jeg klarer meg greit med 704/128, kan hoste ca. 8 personer uten mye lag i project gotham racing 2. Går mye dårligere i Halo 2 da ;)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...