Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Jeg følte at det var på sin plass å markere dagen med at jeg og en medsupporter viser vår støtte til de 96 og deres familier (og andre involverte) ved å gjøre så her:

jf96-1.jpg

(meg (Johan) til høyre, en kompis (Svein Harald) til venstre)

 

Poenget var/er jo selvfølgelig den at selv om vi er svorne Liverpool-supportere som bor et godt stykke unna Liverpool, så er vi allikevel supportere som viser vår støtte til klubben, dens supportere og de involverte familiene. Så ja, Hillsborough-ulykken berører selvfølgelig også våres hjerter. Derfor var det naturlig for oss å komme med dette bildet (hvor vi brukte 96 telys) som indikasjon på at også supportere så langt ifra viser støtte og saken berører oss.

 

(jada, det ble nå ikke så finstas, men det var nå alt vi kom på å gjøre i farta...)

 

* JF96 *

Endret av Shoo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, gode forbilder eller ei, men jeg syns at det var på sin plass å markere/vise vår støtte og ikke minst respekt for de involverte i tragedien. Spesielt siden vi begge er såppas ivrige Pool-supportere. Syns også at man måtte spesifisere det med 96 telys. Syns det passet til sammenhengen jeg.

 

Men ja, takk for det. :)

Endret av Shoo
Lenke til kommentar

Faen til generalisering her da. Hvem er det egentlig som tar Dagbladet sitt "forum" seriøst? Alle lag har råtne supportere, ManUtd eller Liverpool er intet unntak. Store lag har medgangssupportere som gir faen i slike ting, og ikke har kunnskap om historien til lagene.

 

Har selv opplevd å få sunget Munchen-sangen opp i trynet fra en full Liverpool-supporter. Men betyr det at jeg går ut og håner "Liverpool-fjortissene" av den grunn? Nei. Det er generalisering. Alle klubber har sine råtne epler blant supportere.

Lenke til kommentar

Da har det vert mange Liverpool følelser i sving de siste dagene, hva tror vi fremover?

 

Mens hjerterytmen svingte i takt med scoringene tirsdagskveld, så vi i går at vår argeste rival tok seg videre i CL. I mellomtiden en følelsesladet minnestund på Anfield, som ivertfall jeg satte utrolig pris på å få med meg. At det var 3 ganger flere deltakere nå en for 10 år siden, vitner dette om at kampen for retferdighet ikke bare lever, men engasjerer og samler Liverpool supporterene som aldri før.

 

Dette at United er videre kan egentlig være en fordel for oss, om det føles bittert i kampens hete. Så lenge CL toget vårt er gått uansett, så er ekstra hvile viktig nå i ligainnspurten. Vil rette en takk til laget for stor vilje i kampen mot Chelsea, jeg har lite å utsette på noen av spillerene. Føvrig er den allerde utnevnt som tidenes drama kamp i CL av UEFA, på topp 10 listen har vi forøvrig 3 andre kamper. Noe å tenke på for dem som mener vi spiller kjedelig fotball?

 

Arsenal står for tur, skal spilles sent tirsdagskveld på Anfield, alt kan fort stå og falle på denne kampen. Da også med tanke på hvordan United vil gjøre det i sin Arsenal kamp som først spilles senere.

Når Gerrard er tilbake, er vi så og si skadefrie. Alt taler for en av tidenes mest spennende PL avslutninger.

Lenke til kommentar

Uansett om Liverpool ikke vinner en eneste tittel i år synes jeg det har vært en flott sesong. Selv om det ikke skulle holde til gull i serien (og det gjør det vel neppe) så har laget vist mye god fotball i år, og oppnådd mange sterke resultater. Etter en drømmekamp mot Chelsea i CL klarer jeg ikke å hisse meg opp over at LFC ble utslått heller.

Lenke til kommentar

Lurer litt på Lucas også jeg.

 

Han har søren ikke gjort mye bra. Hadde et mål mot Chelsea, men hadde ikke ballen gått i den ene forsvarsspilleren så hadde nok Cech tatt den.

 

Kanskje han ikke holder for pool stort lengre?

Endret av n4w
Lenke til kommentar

Kjedet meg en matte time og lagde noen enkle avatarer dere kan bruke som dere vil.

 

Ikke alle har like god kvalitet, fordi noen av bildene var litt svære før jeg begynte på dem. :!:

 

-snip- (se neste side tredje post)

 

Edit: Skulle dere ha ønsker om andre motiver så send meg bildet dere ønsker som avatar. :p

Endret av n4w
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...