Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@ Apollox:

Har selv venner som holdt med Arsenal når de spilte mot 'Pool i slutten av sesongen, for at vi ikke skulle ta det 19.ende

 

Joda, men det er forskjell på å sitte hjemme å håpe at et lag taper en kamp, og det å faktisk kle på seg sitt favorittlags trøye, og dra ut for å lage leven.

Så visst, det var bare for å tilføye egen erfaring, ikke for å prøve å overgå dine. ;)

Lenke til kommentar

Her kommer mitt syn på kampen, hvis jeg provoserer noen, så beklager jeg. Vi har alle våre egne meninger. Har bare tre halvlitere innabords, så jeg er helt klar i toppen.

 

Jo mer jeg tenker på det, jo mer blir jeg utrolig skuffet og til dels provosert over Sir Alex sine taktiske disposisjoner i dag. Først av alt må vi tenke på at det Barca-laget vi møter i dag er bedre enn det vi møtte for to år siden. Pique har blitt bedre (Verdens beste stopper sammen med Vidic, og det var vi som formet han, bittert). Messi har selvsagt blitt bedre m.fl.

 

I 09 ble vi pisset på og skapte ikke målsjanser. I dag stiller vi dårligere defensivt stilt enn det vi gjorde da. Hva faen tenkte du på Sir Alex? Virkelig? Trodde du vi kunne slå verdens udiskutabelt beste fotballag med et offensivt anlagt lag? Man skjønte jo hvor det ville bære hen, man skjønte jo selvsagt at Barca ville leke seg sentralt og slo gjennom og nærmest voldta leddene våre sentralt, noe de også gjorde.

 

Jeg skrev før kampen at Hernandez og Giggs ville være selvmord i dag. Hernandez av den enkle grunn at han ikke passet inn slik jeg så for meg kampforløpet. Hvor mange touch hadde han i dag? 4? Giggs av den grunn til at han er for treg på midtbanen mot et lag som Barcelona. Giggs sugde pikk i Roma for to år siden. Hvorfor skulle han heve seg i dag? Faen altså Sir Alex.

 

Barcalona, som nevnt tidligere, er verdens beste fotballag, og det er ingen som matcher de på det offensive planet. Hva er løsningen da? Defensiv struktur selvsagt. For det er ikke umulig å slå Barca, selvsagt ikke. Inter i fjor, Arsenal hjemme på Emirates i år, Real Madrid i Copa del Rey-finalen er de tre mest sentrale kampene som slår meg akkurat her og nå.

 

Jeg mener vi burde ha tatt sjansen på en rusten Fletcher, som kunne løpt og skapt kaos på midtbanen til Barcelona, sammen med Carrick og Park på midten. Med en Rooney som halvspiss og Nani/Valencia på kantene. Jeg ser selvsagt at det er lett å være etterpåklok i en stund som dette, men til mitt forsvar så meldte jeg om at det ville være selvmord med Hernandez og Giggs før kampen. Valencia, som jeg ville ha fra start hadde en elendig kamp i dag.

 

Det var snakk om at Park skulle være nøkkelen i dag, det ble han ikke. Han virket direkte sliten allerede litt ut i andre omgang. Nok en skuffende finaleforestilling av koreaneren.

 

Det er faktisk andre CL-finale vi ikke har møtt opp i, noe som provoserer meg noe inni svarte helvete. Ligagullet var selvsagt det viktigste i år, men vi er Manchester United for faen. En klubb som kun har tre Serievinner/CL-titler. Det er dessverre alt for lite.

 

Det er fullt mulig å slå Barcelona, men ikke på den måten vi stiller i dag. Vi ble voldtatt, og ydmyket på det groveste, og Sir Alex burde ha sett det, han burde ha skjønt det. Jeg tror mye kunne ha vært anderledes med en Fletcher i dag, selv om jeg fortsatt mener vi hadde tapt, men vi ville kanskje ha hatt en liten sjanse.

 

Patrice Evra? Som meg og andre har påpekt her har han vært under pari i minst tre sesonger nå, og i dag får hele verden vite det. Fy faen for en søplekamp. Konstant markeringssvikt, og feilvurderinger. Da han skrev ny kontrakt på nesten samme tidspunkt som Fletcher og Carrick tidligere i år, så var Evra den jeg var mest skuffet over. Vi burde hente Leighton Baines i sommer, Evra har utspilt sin rolle i klubben. Han er ikke god nok lengre. Han har ikke vært i verdensklasse-sjiktet i tre sesonger nå.

 

Når vi parkerer bussen slik vi gjør i dag så får vi som vi fortjener. Langskuddet til Messi, som ingen gjør noe som helst med er provoserende. Park står og ser på. Vidic er avventende, Evra går inn alt for sent, og VDS gjør en kardinaltabbe. Jeg skal selvsagt ikke si noe vondt om nederlenderen, og vil heller hylle han for sin innsats. Legend.

 

Ydmykelsen er komplett med David Villa sin perle, og mer er det ikke å si om det. Jeg er flau i dag, selv om jeg forventet det. Jeg var mer skuffet for to år siden enn jeg er i dag, det skal også sies.

 

Til sist må jeg få sagt noe: Hvis Dimitar Berbatov var skadefri i dag, så er det et jævla hån mot en fantastisk spiller. En spiller som var en av grunnene til at vi tok ligagull i år, da Rooney var så langt unna form at han ble sendt til fuckings Oregon for å bli fit igjen, en spiller som innehar tekniske kvaliteter av verdensklasse, en spiller som bidrar med ro og flyt offensivt, en spiller som kunne dratt ned tempoet i en kamp hvor vi virket stresset konstant. Et fuckings hån. Jeg håper du finner deg en ny klubb Dimitar, for vi fortjener deg ikke etter en slik behandling som den i dag. At den jævla saltstøtta av en tidligere Liverpool-spiller Michael Owen tar plass på benken er en jævla skam. Mer er det ikke å si om den saken. Lykke til videre i den karriere Dimitar, jeg ønsker deg all lykke og er skamfull på vegne av klubben.

 

Barca-seier som forventet. Jeg mener denne årgangen av United er blant de dårligste som har vunnet ligagullet. Vi vinner ligaen grunnet at vi var det minste svake laget i år, og jeg ser frem til transfer-sommeren så det griner etter.

 

Gratulerer forøvrig med seieren til Barcelona-supporterne som har støttet laget sitt i tykt og tynt, for det har vært problemer i Barca også. Glemmer aldri de hvite flagene da de ble ydmyket hjemme av Valencia for en del år siden. Nyt kvelden.

 

NK, over og ut.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg har aldri opplevd å være flau av Manchester United

NK mener nok ikke at han er flau over klubben, men måten vi har opptrådd på ved enkelttilfeller, som feks hvis vi blir feid av banen uten å vise noe guts. Ikke at jeg sier at så var tilfellet i dag, men for å eksemplifisere det for deg. Jeg har heller aldri opplevd å være flau over klubben min, men jeg har mange ganger ment av spillerne har levert en flau forestilling eller at manageren har gjort noe jeg vil putte i samme kategori. Vel, sånn er det for alle supportere.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke skuffet over å ha tapt verdens beste klubbturnerings finale mot verdens beste klubblag, bøyer meg i støvet for de, herregud for ett lag!

 

MEN, jeg er så vanvittig skuffet over gutta.. Det var ikke noe United over dem, de sto bare og hadde ballwatching, gikk ikke inn mot ballfører og lot barca bare leke og styre. Så ingen tegn til å kjempe til det siste som vi er så kjent for.

 

Men Barca, Messi.. My GOD, snørrkvalpen er fortsatt bare 23 :cry:

Lenke til kommentar

Jeg skrev før kampen at Hernandez og Giggs ville være selvmord i dag. Hernandez av den enkle grunn at han ikke passet inn slik jeg så for meg kampforløpet. Hvor mange touch hadde han i dag? 4?

Valget av Hernandez er lett å forstå seg på - Med Pique og Mascherano (Puyol rett før kampstart) på stopperplassene så var det et temposvakt stopperpar Cicha møtte, med de rette pasningene så kunne det ha blitt et farlig angrepsvåpen - Dette var, i min bok, det eneste våpenet Utd hadde i dag, potensielt ihvertfall.

 

Barcelona løper både mer og smartere enn samtlige av Fergies utvalgte, derfor er det nærliggende å tro at en Berbatov alene hadde kommet til kort.

 

For øvrig: Hvorfor grilles ikke Vidic og Rio mer? Eller noe i det hele tatt? Disse var i min bok langt under pari i dag. Dette er lederskikkelser som skal vite hvor de har seg selv og sine lagkamerater - I dag visste de ingen verdens ting. Ubesluttsomme begge to. Forskjellen med disse to og Mexes anno 2009 er heller liten, og det sier en hel del. Forsvarsrekka rygger omtrent inn i eget nett, de lar seg bli presset lavt.

Lenke til kommentar

Jaja, vi får satse på 5 finaler da. Eller 6 for den saks skyld ;)

 

Synes forøvrig Rio gjorde det bra jeg. Han tjener på posisjoneringen sin tvinger Barca angripere bort fra mål, eller til å slå støttepasninger. Fabio var også god, synd han måtte ut med skade. Nydelig redning på streken der. Rooney og Park var også gode

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

I dag var jeg faktisk nøytral. Er dritt lei av Barcelona-hypen og den middelmådige Spania-ligaen. At Barca var det beste laget på banen er det ingen tvil om, men som også påpekt over mener jeg det var mye pga. taktiske feil. Messi er fra en annen verden, Pique var fantastisk, Xavi og Iniestia også. Men resten av laget er ikke så fantastisk bra. Et lag som stiller med Abidal og Mascherano i forsvar *bør* være mulig å slå. Men i tillegg til å være et bedre lag spiller for spiller virket også Barca mye mer sugne på seier i dag. Hvor var innsatsviljen? Rooney spilte etter min mening en god kamp, den eneste på United som faktisk stod frem og prøvde å løfte laget. Hernandez jobbet mye, men posisjonerte seg som en sekk med dritt, Giggs var totalt fraværende og Valenica helt forferdelig. Nani sitt innhopp burde skjedd tidligere og som erstatning for Valenica. Selv Vidic bør ta en del kritikk i dag. Han var direkte svak på flere av målene. Det var også Rio, men han forventer jeg ikke så mye av. Den fyren har uten tvil sett sine beste dager. Jeg ser ikke helt grunnen for all kritikken av Evra. Han var på det jevne i dag sett i forhold til resten av laget.

Lenke til kommentar

I dag var jeg faktisk nøytral. Er dritt lei av Barcelona-hypen og den middelmådige Spania-ligaen. At Barca var det beste laget på banen er det ingen tvil om, men som også påpekt over mener jeg det var mye pga. taktiske feil. Messi er fra en annen verden, Pique var fantastisk, Xavi og Iniestia også. Men resten av laget er ikke så fantastisk bra. Et lag som stiller med Abidal og Mascherano i forsvar *bør* være mulig å slå. Men i tillegg til å være et bedre lag spiller for spiller virket også Barca mye mer sugne på seier i dag. Hvor var innsatsviljen? Rooney spilte etter min mening en god kamp, den eneste på United som faktisk stod frem og prøvde å løfte laget. Hernandez jobbet mye, men posisjonerte seg som en sekk med dritt, Giggs var totalt fraværende og Valenica helt forferdelig. Nani sitt innhopp burde skjedd tidligere og som erstatning for Valenica. Selv Vidic bør ta en del kritikk i dag. Han var direkte svak på flere av målene. Det var også Rio, men han forventer jeg ikke så mye av. Den fyren har uten tvil sett sine beste dager. Jeg ser ikke helt grunnen for all kritikken av Evra. Han var på det jevne i dag sett i forhold til resten av laget.

Evra? Feil posisjonert til de grader på Pedro sitt mål, og prøvde å ta oppgaven til Vidic på Messi sitt, der han lot egen posisjon stå igjen åpen - og samtidig ikke gå inn i Messi, selv om han hadde muligheten til det, før han skjøt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...