Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
De vant ligaen to år på rad med en snittalder på 22 år, sier det meste, vi hadde vært mestvinnende i England nå hvertfall, ingen tvil om det, det er vi forhåpentligvis snart og.

 

Synsing på høyt nivå :)

 

På hvilken måte? Vi hadde hvertfall hatt flest seriemesterskap. Vi hadde som sagt vunnet to år på rad med et rekordungt mannskap.

Lenke til kommentar

Intervju med Jimmy Murphys sønn.

 

Jimmy Murphy fløy til Munchen dagen etter ulykken. Han snakket bl.a. med Duncan Edwards som fremdeles var bevist og Edwards spurte når kampen i helga mot Wolves hadde avspark.

Av Busby fikk han beskjed om å holde laget gående.

 

 

Jimmy Murphy ville være med på turen til Beograd men fikk ikke av Busby. Han var manager for Wales som skulle spille vm kvalik mot Israel.

Lenke til kommentar

Det kommer vel mest av diverse unge fans som ble fans i den siste tiden. Kanskje mest etter the treble.

 

Glory hunters finnes i alle store klubber. Utrolig hvor mange unge scousere som kommer frem etter da vant cl nå siste. Og Roman tilhengere osv.

 

Om de er glory hunters får vi se i dårlige tider. Da forsvinner dem.

 

Grunnen til at vi spesielt blir kalt glory hunters er vel fordi vi har prøvd å stå i veien for mange lags suksess i lang tid nå. På mange måter er det en reaksjon på resultatene som blir oppnådd.

 

Jeg hater å bli kalt gory hunter mest pga at jeg på 80 tallet ikke fulgte Liverpool trenden og mottok veldig mye pes fra dem. Det blir så ironisk.

Lenke til kommentar

Nåja. Tottenham er en klubb med mange fans, stor stadion og mye resurser. De kan godt komme seg helt til topps de. Det krever derimot at de treffer en del med økonomisk satsing. Det virker som de sliter med inkjøpte spillere som koster mye og presterer lite, og kanksje først og fremst satse på en manager over lengre tid. ikke krev at alt blir med en gang.

 

Tottenham var veldig uheldige i siste kamp mot oss, men det er vel ofte slik når man møter de store. Glipper det en gang så blir man straffet.

 

Forstår du hvorfor fans av Manchester United blir kalt glory hunters?

Lenke til kommentar

Ok, men dere sitter ikke på en liten stadion da. Trodde White Hart Lane tok godt over 40 000 jeg.

 

Men jeg synest ikke man bare skal sitte og ikke ha tro på noe. Etabelere europacup spill en del sesonger. Prøve å prestere jevnt med 4-8 plasser. Så kanskje se litt på hvordan dere kan komme høyere opp. Ting tar tid.

Endret av Limbeck
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...