Gå til innhold

Betale med visa hos komplett/netshop


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg får ikke betalt med visa hos komplett eller netshop.

Det går greit på andre nettbutikker jeg har prøvd: stretto.no, cdon.com, play.com

 

Her er meldingen jeg får:

 

Mangler Verified by Visa/MasterCard SecureCode autentisering.

Din kortutsteder/bank eller ditt kredittkort støtter ikke Verified by Visa/MasterCard SecureCode autentisering. Verified by Visa/MasterCard SecureCode autentisering øker sikkerheten ved internetthandel med kredittkort for både kunde og butikk og kreves for å handle med kredittkort i vår butikk.

 

Sjekk med din kortutsteder hvorfor dette kortet ikke støtter Verified by Visa/MasterCard SecureCode autentisering (Endel firmakort støtter for eksempel ikke dette).

 

Benytt et annet kredittkort eller bytt betalingsmåte og trykk Fullfør igjen.

 

 

Hvorfor skjer dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok bare det at kortutstederen din (banken din) ikke har tatt i bruk Verified by Visa. Skjønner ikke hvorfor bankene sitter på gjerdet og venter da dette vil føre til at kortsvindel over nett vil gå drastisk ned. Netshop og Komplett krever sikkert dette for at de skal unngå å bli svindlet av folk som har fått tak i kortnummeret til andre.

 

Sendte mail til den lokalbanken jeg bruker for å høre om de også skulle begynne med verified by Visa, men nei da de hadde ingen planer om det gitt...

Endret av AskBurle
Lenke til kommentar
Sendte mail til den lokalbanken jeg bruker for å høre om de også skulle begynne med verified by Visa, men nei da de hadde ingen planer om det gitt...

Så bytt bank eller i det minste skaff deg kort fra en annen bank. Du kan jo se hva som skjer hvis du truer banken din med å skifte bank også. Det holder vel med å skaffe seg kort i en bank som har dette nummeret på kortet

Lenke til kommentar

Da blir jeg gjort arveløs siden faren min jobber i den banken...

Hvis det er CCV nummeret (eller hva det nå heter) du tenker på, så har nok alle Visa-kort dette. Verified by Visa har ikke noe med det nummeret å gjøre, men er simpelthen en kode som blir utstedt av banken din. De kan altså ikke gjøre et enkelt unntak kun for meg siden de ikke har et samarbeid om verified by Visa.

 

Jeg har forresten mast på de, eller i hvert fall sendt et par mailer...

 

Regner med at de tar til vett om en liten stund, så før den tid blir det postoppkrav på meg...

Endret av AskBurle
Lenke til kommentar

Verified by visa er no herk slik mange banker praktiserer det. Går på filmweb, taster inn visa kortet mitt og vips.. jo her må du ha kalkulatoren som du bruker i nettbanken. Siden jeg ikke gidder å dra på denne kan jeg nå bare bestille hjemmenefra. Utrolig upraktisk!

 

Greit nok så har jeg gått til anskaffelse av kort andre steder for å dekke behovet, men det burde være unødvendig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...