Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Påtide med litt nødvendig ventelering av oppsamlet damp.

 

For å si det ganske mildt, Outland delen jeg er i nå, Hellfire, skal få være den mest ubalanserte og idiotiske oppsamlingen av møkker på 1 område. Det er komplett umulig å queste alene i området uten å være mer oppmerksom enn en hauk på jakt.

 

Er det ikke en forbanna Fel Reaver som kommer trampende mot deg og hyler så er det oppdragene i seg selv. Som i bunn og grunn er 100% komplett lik de oppdragene jeg nå er møkka lei av i Azeroth. Samle en vis antall gjenstander, drep en eller flere monster, drep OG samle et vis antall gjenstander eller spring fra A til B for å lever noe for så å måtte springe tilbake igjen. Monstrene du skal slakte består av alt fra level 58 og oppover. Av merkverdige grunner er disse 200 ganger sterkere enn de som finnes i Azeroth, slik at det ustyret jeg har på meg må oppdrageres i full sving ellers så står jeg i fare for å bli boksmat. De er og samlet i store flokker med agro radius så stor at å snike en og en unna og knerte han, som taktikken har vært fra 1 til 60, er nærmest umulig. Du ender opp med 3-5 mobs på ryggen, ikke noe problem i Azeroth, men i Outlands, død.

 

Jeg trodde oppdragene skulle bli mer "interesang" når jeg kom til Outland men de er fremdeles akkurat lik de jeg allerede har gjennomgått bare med andre demonske navn, samt at de høres "mer viktig" ut ettersom dette er frontlinjen, dette er krigslinja. Jeg er ikke imponert, langt derifra.

 

Jeg er på nippet til å gi opp hele samlinga nå, 2 levler hentet inn, er level 60, men har nå død rundt 150 ganger og brukt rundt 100g på å reparere armor at jeg er blitt totalt demotivert til å fortsette. Alle oppdragene jeg nå har igjen består av å navigere seg forbi en gjeng med overhypre aggrogale demoner fra neder helvette for å komme til enda en gjeng med overhypre aggrogale demoner som jeg må slakte. Disse kommer i flokker på 3-5 stk og slår deg konstant nedenom og hjem. Det beste du kan gjøre er å memorere ruta fra kirkegården til liket ditt for du blir å gå den ruta mange ganger.

 

En annen ting med området her er størrelsen. Selv med en mount virker distansen du må gå mye større og derfor synes jeg området i seg selv virker egentlig ganske tomt, ser man bort fra en og annen rest her og der etter kriging og de vante klynger med de nevnte demoene, men utenom det er området ufattelig livløst og sterilt nærmest.

 

Nei alt i alt vil jeg si at det Blizzard har prestert med Outland området er Azeroth all over again. Grafisk nytt men lite teknisk nytt innen du kommer til 70 hvor der vistnok skal være nytt gear å få tak i.

 

Jeg vil og si at det tidvis virker veldig ubalansert i Outland hvor variasjonen mellom monstrene du støtter borti ikke har noe naturlig progresjon som jeg er vant med. Plutselig dumper du borti en som er 58 og en som er 63 med bare litt luft mellom dem. Du skal tilfeldigvis ha ned han på level 58 men ender opp med å daue fordi det er umulig å få den på level 58 for seg selv.

 

Nei får håpe Blizzard gjør mer nytt i neste ekspansions melkepakke. Dog jeg tviler jeg blir å se et snøfnugg av Northrend for motivasjonen til å komme seg til level 61 engang er ikke eksisterende.

 

Damp ventilert.

Lenke til kommentar
*Snip*

Kan forstå at du finner likheten i quests og vanskelighetsgrad irriterende, men selv kjenner jeg meg ikke igjen i noe av det du sier. Med tanke på at du hater måten quests er satt opp så er det jo mulig at wow ikke akkuratt er spillet for deg? I tillegg vet ikke jeg om du leser quest logs, men det er mye forskjellig historie du får med deg bare av å lese hva questen går ut på og hvorfor. Ikke bare hva du skal gjøre og hvor.

 

Følte hellet ikke at det var noe vanskelig og jeg hadde til og med level 20 items i level 60. Jeg var riktignok Warlock så det kan jo ha noe med den saken å gjøre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...