Gå til innhold

Forskjell på HP L2335 og HP F2304?


dravisher

Anbefalte innlegg

Heisan.

Jeg lurer på om noen vet hva som er forskjellen på skjermene HP L2335 og HP F2304. Begge er 23" widescreen-skjermer med 1920x1200 oppløsning og oppgitt responstid på 16ms. Eneste forskjell jeg ser er at F2304 har høytalere innebygget.

 

Noen som vet om det er bedre/dårligere panel, baklys osv. på en av dem. Eller om det kanskje er bedre tilkoblingsmuligheter på en av dem osv?

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Panelene på disse skjermene er helt identiske og spesifikasjonene de samme. Så vidt jeg vet er høyttalere på "F2304" det eneste som skiller dem.

Syns det virker slik bortsett fra på en review på CNET hvor de sier at L2335 er bedre enn f2304... Liker ikke dette. Vil jo ikke kjøpe en dårligere skjerm. Nå vet jeg ikke hvor flinke CNET er da. Er ikke akkurat en lang review de har.

Lenke til kommentar
CNET-omtalene bør du ta med en klype salt ja. Selv har jeg bestilt en HP L2335, da jeg liker designet på denne bedre enn F2304.

Joda, må si at L2335 er finere, har bedre justeringer og kan vris 90 grader. Men jeg trenger tilfeldigvis noen billige høytalere (bruker mest hodetelefoner), så F2304 er perfekt på den måten. Så lenge ingen har noe annet å si på denne saken så går jeg nok for F2304. Hadde planer om å vente på neste generasjon 23" (må jo komme snart; disse skjermene er jo ganske gamle nå) og HDCP støtte. Men men, har ikke lyst til å vente mer.

Lenke til kommentar

Samme her! Jeg hadde også tenkt å vente til nye 23"-modeller ble sluppet, men tålmodigheten min er ikke akkurat all verden.

Så nå håper jeg bare at HP L2335 oppfyller forventningene mine. Jeg går forøvrig fra en Nec 1760NX.

Endret av apwr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...