Gå til innhold

Compaq EVO N600c til 12,000 kr ! (burde jeg kjøpe?)


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er blitt tilbudt en Compaq EVO N600c til 12000 kr. Saken er at den er litt brukt og da er det jo ingen garanti (den kommer med ingen kvittering eller garanti bevis).

så.. burde jeg kjøpe? :smile: den veier bare 2.3 kg.. hehe. fant ut at tilsvarende maskiner fra dell og toshiba veier 3 kg eller litt mer, Ikke særlig bærbar :smile: (tror jeg da..har aldri hatt en bærbar)

 

noen som har Compaq EVO N600c? er den bra? hvordan er støynivået på den? har tenkt å bruke den til skolen, i timene.

 

håper på respons ..

 

 

takker!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når det gjelder støy så kjenner eg to stk med N150 og N160 og har sjølv ein gammal Armada m700. Den einaste støyen som var når vifta starta for å kjøle prosessoren (sjelden og korte tidsrom)

 

Du skriver ingenting om kva prosessor og andre ting om maskinen. antar rundt PIII 1GHz. Og for 12000 kan du få ein ny bærbar, om ikkje like rå.

 

Ny så koster den vel fort 19-20000 (itbutikken.no), at den kommer uten kvitering er kanskje grunn til ettertanke.

Trur også den er uten diskettstasjon.

 

Det avhenger jo litt kva du skal bruke maskinen til, bare tekst eller og beregning og kanskje spill.

Lenke til kommentar

Ikke kjøp Compaq uten minst 2 års garanti, til den prisen. De har på sine ultraportable problemer med batteri funkjsjonen som etter tid slutter å lade! styr unna!. De følger faktisk ikke Norsk lov (kjøps loven) med 2 års garanti, hvor Compaq påsier seg kunn 1 års gjeldende garanti.

Lenke til kommentar

Sitter på en N600c (PIII 1,2Ghz) selv akkurat nå, og den virker veldig bra. Den har ikke det aller nyeste grafikk-kortet (ATI Mobile Radeon, ikke Radeon 7500), så den er ikke superbra på spill. Skjermen er veldig bra, og DVD avspilling fungerer perfekt (den har også TV-utgang).

 

Den har integrert nettverk/modem, innebygd 8x DVD spiller i multibay-slot (kan byttes ut med floppy, kombinert DVD/CR-rw, zip-drive osv).

 

Har et WiFi kort integrert i lokket, dette kan byttes ut med et BlueTooth eller et "fingeravtrykks" kort.

 

Må si at N600c virker veldig bra og solid. Mye bedre enn den modellen den erstatter (M700).

 

Ville kanskje ha ventet på N610c, som har P4-M cpu og Mobile Radeon 7500.

Lenke til kommentar

Hei

 

 

Jeg hadde en ultraportabel Compaq før, M300 het den. Jeg hadde tre batterier til den, plutselig en dag ville ikke maskinen kjøre på batterier lenger. Da satt jeg med skjegget i postkassa, hva skal jeg med en 1,7 kg tung maskin hvis den ikke kan kjøres på batterier?

 

Selv om den aktuelle pcen her er en helt annen er det lurt å tenke litt gjennom valg av Compaq. Problemer med batteri-løsningene på Compaq pcer er relativt hyppige og hadde kanskje vært en fordel med garanti (kvittering) her. Greit nok med en stasjonær uten garanti, men med en bærbar er det viktigere.

 

Jeg vil anbefale deg å se litt rundt etter en annen bærbar eller kanskje helst en ny en. Slik som jeg ser det burde en brukt bærbar selges til ca. 50 (max 60) % av nypris. Alt for mange som vil ha igjen en veldig høy pris siden de selv kjøpte pc'en en gang for en betydelig høyere pris enn pcen er verdt idag.

 

Jeg ville heller anbefalt deg å kjøpe en Dell Inspiron 4150 på introduksjonstilbud til ca. 14-15000 (2,5 kg) eller vurdert Zepto eller et eller annet slikt.

 

Lykke til med valget ihvertfall!

Lenke til kommentar

har en evo n600, er storfornøyd med den, det oser kvalitet av den i forhold til dell og andre. Servicen os Compaq har vært fantastisk, fikk feil en gang på den og det ble retta på 3 dager.

 

til torleif, norsk kjøpslov sier INGENTING om at en produsent må tilby garanti! Men man har en reklamasjonsrett, hvis feilen er i pcen!

Men hvis feilen er med batteriet forholder det seg annderledes da de fleste pcprodusenter kun har 1 års garanti på batteri, da dette regnes mer som en slitasjedel.

 

En n600c er med tre års garanti

Lenke til kommentar

Hvis de som kjøper Compaq hadde giddet å lest papirene/manualene som følger maskinen når den er ny så ville de sett et skjema angående noe som heter CarePaq.

Carepaq vil si at du kjøper deg 2 (eller fler) ekstra års garanti på fortrinnsvis de produktene som bare har 1 års garanti. Dette kan fort vise seg å være vel verdt investeringen hvis maskinen skulle knele totalt etter 1 år og 1 mnd. Ikke koster det stort heller. Ta kontakt med Compaq/HP og spør om Carepaq.

 

(Jeg jobber IKKE i Compaq hvis noen skulle lure på det.. hehe )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...