Gå til innhold

Guild Wars Norge ukens fansite på guildwars.com


Anbefalte innlegg

På denne Fansite Friday er det altså den norske siden du finner på www.gwnor.moo.no/ som har fått æren av å være ukens fansite :) På siden kan dere også se et fansiteintervju med Gaile Gray, som er community relations manager hos Guild Wars.

 

 

Artig at Norge har såpass aktivitet at vi får slik oppmerksomhet!

 

 

Denne nyheten finner dere selvsagt på www.guildwars.com.

 

 

edit: Jeg har ingenting med denne siden å gjøre ;)

Endret av Kevlar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Grats!

Hadde vært greit om dere toucha litt PvP issues også da (Nature's Renewal, Oath Shot, Fertile Season, 0-cast time spells, Putrid Explosion etc. ), men hadde vel bare fått den vanlige svadaen uansett...

Skjønner ikke hvorfor noen av de tinga der er "issues." Er ingen av de taktikkene der som dominerer, og alle er mulige å kontre.

Lenke til kommentar

Eneste taktikken som har counteret som ikke gimper builds totalt er smiters. Natures Renewal og Putrid har ingen countere uten at du dedikerer en babysit character til det, som som er utrolig teit, kjedelig og fører til store tap på andre steder i buildet ditt.

 

Men uansett er det NR som er hovedproblemet, ikke fordi den er umulig å slå, men fordi det er så utrolig mye lettere å bare lag et build uten andre enchantments en seed, rof og PS, orders, etc. og bare drite i ~200 skills som finnes i spillet.

 

Forsåvidt skaper Putrid litt samme problem, men ikke i like stort omfang. Den gjør alle andre Death Magic spells ubrukelig, med unntak av necrotic traversal, men eneste grunnen til å bruke den ville jo vært for å gimpe putrid. Nå var vel ikke Death Magic en veldig god linje noen gang, men det gimper jo et par gode skills som f.eks Well of Profane (som jo var grunnen til at folk begynte å bruke Putrid in the first place.)

Endret av OleR
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...