Gå til innhold

Den store Huntertråden


Anbefalte innlegg

guildet har kommet ganske godt i gan med MC og mange av hunterne har fått leaf og sinew fra onyxia. Er ikke lenge før jeg får det og^^ men hva må man gjøre etter at man har fått de to tinga? vet det er et quest, men hva går det ut på og hva heter questet? og trenger man bare leaf og sinew for å starte questet og få staffen og bowen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har endelig fått fanga meg den elite bjørnen fra WS. Den er lvl 56. har prøvd å drepe et par mobs for å se hvor mye XP den får. Men det går evig sakte. var i Filithus og farma i går og den fikk nesten ikke XP? hvorfor ikke? hva skal jeg gjøre for at pettet går fortest mulig opp i lvl (ikke happiness level, vanlig level)??

Lenke til kommentar
( Hva bruker dere huntere til FR og hvor mye trenger dere?

Hunterene i guildet klager over at dem ikke finner noe gear med Fr.

7268739[/snapback]

 

I MC Bruker jeg ingenting, nekter å gimpe damage og overlever som regel fordi healerne kjeder seg uansett, så de har alltid tid til å slenge ut et par heals til huntere :roll: Dessuten kan huntere glatt unngå Fire Damage gjennom omtrent hele MC pga Range, med unntak av Ragnaros.

 

De fightene som krever det i BWL bruker jeg som regel rundt 100-120.

 

Du får jo en god del FR fra Tier 1 alene så det er bare å fylle opp med 2-3 items så er du der. F.eks FR Ringen du får i reward for å fullføre questlinen som gir deg vann til MC, Necken (nøkkelen) til onyxia, Onyxia scale cloak med FR Enchant, og kanskje en 2. FR Ring også, bør være nok, du vil jo ikke gimpe damage for mye heller :w00t:

 

Ellers hvis dere fortsatt wiper i MC kan du kjøre Black Dragonscale settet, masse FR og Attack Power.

 

http://thottbot.com/?s=Black+Dragonscale

Endret av zbegra
Lenke til kommentar

Bah. Leaf-questen ferdig og ingen sinew fra Onyxia. Bah bah bah.

 

edit: Til FR bruker jeg for øyeblikket 3 x black dragonscale, drakefire amulet, DM-trinketen og ward of elements. 23 FR fra en questline du må gjøre uansett, crafta armor som man kan farme mats til på en dag og ei bok som generelt er en av de beste trinketene før BWL til alle klasser er ikke dumme valg, se på det som en investering.

Endret av Loeve
Lenke til kommentar

Har to spørsmål.

 

1: Har sette mange huntere gå rundt med to Dawn's Edge. Er disse bra? Har sett litt på de og de gir jo bare crit chance. Noe som er bra men er ikke Ice Barbed Spear bedre hvis man tenker på all den agilityen og stamina den gir? Hva velger dere?

 

2: Har fått Sinew fra onyxia. Hva skal jeg gjøre med dette.. vet at det har noe å gjøre med epic bow/staff questet, og at jeg trenger leaf, men kan jeg gjøre noe med bare sinewet?

Lenke til kommentar
Har to spørsmål.

 

1: Har sette mange huntere gå rundt med to Dawn's Edge. Er disse bra? Har sett litt på de og de gir jo bare crit chance. Noe som er bra men er ikke Ice Barbed Spear bedre hvis man tenker på all den agilityen og stamina den gir? Hva velger dere?

7303447[/snapback]

 

2x DE koster lite å lage, og du kan heller velge crossbowen fra AV-questen istedenfor IBS.

Lenke til kommentar
I PvE ville jeg valgt Bone Slitching Hatchets(eller noe sånt) med 15 Agi enchant. Gir nesten 60 agi og litt stam. Bruker akkurat det samme i PvP.

 

Angående AV rewards så valgte jeg crossbowen.

7304013[/snapback]

 

Joda, 2x BSH +15 er fine saker, men så må du også være 60 for å bli med en pug. Selvfølgelig, har du et guild som gidder å booste deg ned til Maleki et par ganger, så er det jo grei skuring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...