Gå til innhold

egen side med forum


Anbefalte innlegg

hei! kanskje ikke rette plassen å legge inn dette, men jeg har lyst å lage en litt stor internett side med artikler, bilder og forum. noen som vet hvordan det kan la seg gjennomføre, har null peiling, men liker å lære. hva koster det, blir det billigere å ha egen lagringsplass eller server koblet opp til nettet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

PHP-Nuke høres ut som akkurat det du trenger. Kommer med forum, og moduler for bl.a bildegalleri, artikler og alt mulig annet. Og det er gratis. Litt knotete å sette opp, men les dokumentasjon nøye, så får du det nok til.

 

To sider å kikke på er

www.phpnuke.org

www.nukenorway.no

 

Begge disse sidene har guider og forum du kan få hjelp til alt mulig innen phpnuke.

 

Ang. pris, så er det helt klart billigst å sette opp alt selv. Har du en ekstra pc hjemme (trenger ikke all verden av resursser) og en ADSL linje, så er resten gratis.

 

All software du trenger er også gratis, MySQL, Apache webserver, PHP, php-nuke, phpmyadmin (web-grensesnitt for administrasjon av MySQL).

 

DynDNS er også en kjekk ting å ha. Opprett en konto, velg hvilket domenenavn du vil ha, og last ned klienten til web-servern din, og du har et gratis domenenavn. Klienten oppdaterer domenenavnet med IP-adressen på servern din.

 

 

mvh

Pantera

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...