Gå til innhold

Projekt trådløs powerknapp


Anbefalte innlegg

Ok ideen her er å gjøre noe nytt jeg sett bli ikke har gjort før ;) så jeg tenkte at jeg kan lage en trådløs powerknapp. så jeg begynte med å finne ut hvordan jeg kan lage en sender og mottaker :hmm: En trådløs ringeklokke ville være perfekt

 

Har sendt mail til clasern om sponsing :w00t:

Endret av Little slask
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg startet K6-2 PCen min med det trådløse Logitech-tastaturet. Visste ikke at det gikk før jeg veltet en pute over det mens jeg lå og sov. Våknet av at maskinen begynte å suse. :dontgetit:

 

Var ganske kjekt å få folk til å lure på hvordan jeg kunne starte den uten å trykke på knappen... :p

Lenke til kommentar

Inn i BIOS, så velger du at du skal starte med tastaturet, hvilken tast, eventuelt passord, hvis hovedkortet har den funksjonen. Du må og flytte en jumper, for at det skal være mulig å starte PCen gjennom ps2 eller USB-porten. Et trådløst tastatur, så har du trådløs startknapp. :)

Lenke til kommentar

Dette blir stiligt! Har lyst på en sånn (eller en til hver pc)

Det med tastaturet funker fett, men har ikke sjekka om det går på Asus-hk`et mitt (funka på MSI-hk`et mitt hvertfall, uten å flytte på noen jumper e.l.)

Tok det lang tid før du fant ut hvordan du skrudde på pc`en Vågebu? Siden du ikke var klar over at du kunne skru det på med tastaturet mener jeg ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...