Gå til innhold

Ikonet på lokal disk mangler :(


Anbefalte innlegg

Hey folkens, sliter litt her. Egentlig bare en fillesak men fyttikatta å irriterende, hehe..

 

Har 2 harddisker i PCen min, C: og D:, ikke noe unikt seff. Men av en eller annen grunn har ikonet på D: forsvunnet. Altså når eg går inn i Min Datamaskin har eg vanlig HDD-ikon på C-disken, men kun sånn slags "ukjent"-ikon på D-disken.

 

Kan jeg sette tilbake ikonet på D: på en eller annen måte, i såfall, hvordan? :)

 

Takker for all hjelp.

Og ha en hærlig sommer folkens, nyt livet :)

 

Tenshi 8)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du laster ned TweakUI, en av Microsofts powertoys for Windows XP så har den en "reparer alle ikonene"-funskjon. Den gjenoppetter ikoncahe og legger tilbake systemikoner som har blitt skadet. Er ikke sikker på om den fikser harddiskikonene, men det skader ikke å prøve. Her kan du laste ned TweakUI fra Microsoft direkte, det er et gratisprogram:

http://download.microsoft.com/download/f/c...wertoySetup.exe

Lenke til kommentar

Okey, da har jeg løst problemet takket være litt googling, litt søking på forumet også videre...

 

Jeg ser flere gjennom tidene har hatt problemer med samme greiene uten å få løst problemet, eventuelt ikke si ifra at de har gjort det, så nå kommer jeg med løsningen for andre som skulle slite med det samme.

 

Last ned et program som heter "IconPackanger", du kan fint bruke det i 30 dager helt gratis. Du finner det på www.download.com :)

 

Der kan du endre ikoner på en gruppe (f.eks alle .zip-filene på PCen) også videre. Du kan også endre ikonet på en spesiell fil eller en spesiell disk slik som jeg måtte. Først trodde jeg ikke det funket. Men velg ikonet ditt og restart maskinen, voila så har du tingene slik du vil ha de :)

 

Tenshi

Lenke til kommentar

da blir spørsmålet. hva om du avinstallerer programmet igjen da? vil det samme ikonet bli der da eller blir det slik som den såkaldte ukjente partisjonen igjen? selv har jeg hatt det samme problemet en gang på min bærbare. da kom jeg ikke inn på partisjonen uten at jeg høyreklikka og valgte Open. hos meg ble det slik fordi at Windows 2000 installfila lå helt først på partisjonen uten at den lå i en mappe. da ble det slik hos meg iallefall. jeg løste problemet ved å slette installfila.

 

men en ting: hva gjorde du før ikonet ble seende ut som ukjent partisjon da?

 

en siste ting: når det er snakk om fysiske harddisker i maskina heter det harddisker. når det ligger flere stasjoner på EN harddisk heter det Partisjoner. husk det :)

Lenke til kommentar

Problemet mitt oppstod fordi jeg stresset med noe trådløse greier, så klarte den å skifte ikonet til noe trådløs shit, så slettet jeg det greiene, en ny mappe med trådløse ting i og greier, og vips var ikonet vekke. Men nå er alt fint. Men det som er merkelig er at MANGE ikon-ting på PCen ikke funker lengre, er byttet ut liksom. Som f.eks alle filene som skal åpne seg i iTunes, de åpner seg fortsatt i iTunes, men har ikonet til en slags vanlig wav-fil hvis dere skjønner?

 

Hater det, alle ikonene er feil liksom, hehe..noen som har peiling?

 

Tenshi

Lenke til kommentar

prøv å høyreklikk på fila det gjelder og velg åpne i. da får du opp to bokser en hvor det står abryt og en hvor det står Åpne i mener jeg å huske. du skal da trykke åpne i. så får du opp en liste over programmer som finnes på maskina di. der skal da også iTunes stå en plass. så trykker du på iTunes, så lengere ned (ikke på lista men nedenfor lista er det en boks hvor det står noe sånn som dette: åpne denne fila alltid i dette programmet eller noe i den rettningen. denne haker du av. så trykker du bruk og ok. da vil mest sannsynlig den fila som du valgte og alle de andre filene som har den endelsen bakom . åpnes i iTunes. f. eks hvis du har gjort dette med mp3 fil så vil alle mp3 filene dine fra nå av åpnes i iTunes.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...