Gå til innhold

God oppbevaring til Ixus 700


Anbefalte innlegg

Heisann,

Jeg har kjøpt et Ixus 700. Nå er jeg på jakt etter god oppbevaring.

 

Jeg har en ipaq med et metall-etui som er formet eksakt etter ipaq-en. Det synes jeg er optimalt for da tar det ikke så mye plass.

 

Ideelt sett kunne jeg tenke meg å gå med kamera i bukse-lommen uten å risikere at nøkler eller tilsv. knuser skjermen.

 

Noen som har gode tips?? :hmm:

 

Thomas2005

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg kjøpte nylig en Canon CAPSC50 PSC-50 Soft Leather Case lærveske til min mors Ixus 700, passer perfekt, er liten, og virker sollid. Anbefales!

 

PS $15 i USA, ikke akkurat dyrt da, lurer på hva den går for i Norge?

Det er nok den samme som DCC-70 i Norge, da amerikanske og europeiske Canon kamera har forskjellige navn (og da sikkert veskene også).

 

I Norge koster den 250 kroner, ihvertfall der jeg jobber. Har sett den til 350 på for eksempel Fotovideo.no, så det kan lønne seg å ikke bare kjøpe der man tror det er billigst.

 

EDIT : Nei, 425 kroner var det visst Fotovideo tok for den :dontgetit:

Endret av Afseth
Lenke til kommentar

Å beskytte skjermen best mulig kan være en god ide. Jeg har et Casio EX-Z750 som etter bare 5 dager fikk knust display. Kameraet lå i jakkelommen i en vanlig veske av stoff, og displayet røk etter en biltur på 2km uten at jeg selv merket at det var utsatt for noe støt. Kostet 1300kr å reparere.

Det jeg gjorde etter dette for å beskytte skjermen best mulig, var å kjøpe en liten skinnveske med en tynn lomme utenfor kameralommen. I den lommen plasserte jeg en 1mm tynn aluminiumsplate litt større enn kameraet. Den er veldig sterk, men veier nesten ingenting. Passer på å legge kameraet med displayet vendt mot denne platen og skjermen får nå ingen belastning selv ved harde støt.

Lenke til kommentar

Vesken til Ixus 30/40/50 har faktisk en metallplate i lokket, og det er ment at man skal legge skjermen mot denne. Dette finnes desverre ikke i vesken til Ixus 700. Litt synd egentlig, for skjermskader kan lett oppstå. Det skjer imidlertid ytterst sjelden om kameraet er i vesken, og det behandles relativt forsiktig.

Lenke til kommentar

Mange gode forslag :thumbup: , men kan ikke skjønne at det ikke finnes "formstøpte" metall-etui. Ser f.eks at det er et økende problem at skjermene knuses. Jo større skjermene blir, jo mer utsatt blir de typisk hvis de legges i bukselommen..

 

Kanskje det er en god forretningsidè å lage oppbevaring ? ;)

 

Thomas2005

Lenke til kommentar
kan ikke skjønne at det ikke finnes "formstøpte" metall-etui. Ser f.eks at det er et økende problem at skjermene knuses. Jo større skjermene blir, jo mer utsatt blir de typisk hvis de legges i bukselommen..

De hadde nok kostet alt for mye til at det hadde vært spesielt stor komersiell interesse for det. Og hadde det vært dårlig salg, måtte de blitt enda dyrere for at det skulle lønne seg å produsere de... det medfører jo bare enda dårligere salg.

 

Det ble faktisk laget noe lignende det du nevner til noen Ixus modeller for en lang stund tilbake (tror det var APS modellene, og ikke de digitale), men disse solgte så elendig at de sluttet å lage disse. En grei erstatning er Ixus 30/40/50 vesken som har metallplate i lokket for å beskytte skjermen. Dette skulle det vært på flere kamera.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...