Gå til innhold

Creative Zen Micro - garanti og sånn


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe Creative zen micro...i usa...er dette smart? Liksom..om jeg kjøper den der, kan jeg bare sende den til et eller annet sted om det blir noe galt? Går garantien på Creative eller på butikken du kjøper den fra?

I usa har de den jo i oransje.. *sikle* utrolig tøff!

Koster sånn ca. det samme..så det ekke no problem...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HER kan du jo få tak i den, selv om det er en stund til den kommer på lager.

 

Vær så snill, ikke kjøp Zen Micro fra et sted det blir vanskelig å returnere den til. Du må nok regne med at den går delvis i stykker etter noen ukers bruk, f.eks at utgangen til headset blir slarkete. Kjøpes denne i Norge, enten over disk eller fra nett, er det nok en smal sak å få byttet den. Men frakt til og fra USA blir nok kjedelige greier...

 

Nå overdrev jeg en del, men svært mange Zen Micro får enten ødelagt headset-utgang, eller fryser/dør. Utrolig dårlig produksjonskvalitet, til tross for at selve spilleren er grei og har enkle funksjoner. Billig er den også, men det speiler nok mest tilbake på kvaliteten..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg kjøpte min Zen Micro i Singapore, og etter ca 2 måneders hyppig bruk var jeg så uheldig å få utgangen for lyd ødelagt, var bare skurring. Så jeg sendte en mail til support i europa eller norge, husker ikke helt. Fikk da et RMA nummer og en adresse jeg skulle feste på en pakke og sende. Etter ca. to uker så fikk jeg tilbake en splitter ny Zen Micro :) Måtte bare huske å ta ut batteriet før jeg sendte den siden de ikke sendte tilbake batteri.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...