Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor ADSL - Har du fått oppgradert linja?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg fikk også vite at jeg skulle bli oppgradert innen tre uker. Dette var vel nesten 3 uker siden.

 

Det rare er at opplasting er nå på 431 :yes:

 

Mens nedlast er på 2021 :(

 

Så dem har oppgradert opplasting men ikke nedlasting hehe..jaja

 

Når gutta kommer til meg på mini-lan (vi blir 4 stk) så er vel det opplastingen som betyr mest når vi alle skal spille BF2. Regner med at 500kb på hver i nedlasting holder i massevis på norske servere. Og når vi i tillegg har 100kb hver i opplasting så glir det sikkert fint fint...

samme for meg. Kun upload som er oppgradert.. :hmm:

Lenke til kommentar
Fikk brev fra Telenor for et par uker siden hvor det stod noe slik: "I de neste par ukene vil Telenor utføre oppgradering av deres adslsentral [...]". Jeg antar at dette innebærer oppgradering av hastighet.

 

Nå har det går over 1mnd, og fortsatt ikke skjedd noe på de "et par uker" som stod beskrevet i brevet. Én ting er at de ikke kan levere, men da er det dårlig at de utgir annen informasjon. Noen flere som har fått slik brev, som også har blitt overholdt?

Lenke til kommentar

Det som er litt rart er at jeg har vanlig Online ADSL Basis fra Telenor (704/128)

Men når jeg laster ned i det siste fra både fildelingsprogrammer, og vanlige nettsider så får jeg en betydelig høy downloading rate på godt over 200Kp/s

Dette synes jeg er rart fordi vanligvis er det mellom 80-90Kp/s.

 

DOOM%20III%20Patch.JPG

 

Telenor.JPG

 

Det jeg synes er rart er at jeg ikke har fått noen form for mail fra Telenor om at linja er oppgradert. Men får vel vente til regningen kommer.

Lenke til kommentar
eh, dette er vel første seriøse oppgraderingen av linjen Telenor har hatt siden de begynte å levere ADSL, og det er vel 4-5 år siden? Snakk om å følge med på utviklingen, Telenor... (ble litt off-topic det der  :blush: )

Det er nok du som ikke har fulgt utviklingen...

 

For ganske nøyaktig 2 år siden fikk jeg endelig muligheten til å få ADSL, og valget falt på Telenor. Jeg tok den største pakken som den gangen var 1024/256, og jeg kunne med dette laste ned opptil 30Gb i måneden. Prisen var 549,- i måneden.

 

I løpet av disse to årene har jeg fått oppjustert hastigheten betraktelig to ganger, og begrensningen på nedlasting er blitt fjernet. Jeg sitter derfor i dag med 4000/400 og kan laste ned alt jeg orker, og prisen....? Den er fortsatt 549,- i måneden.

 

Dette er en formidabel produktforbedring på kort tid uten prisøkning som svært få andre aktører i næringslivet generelt kan vise til.

Lenke til kommentar

Grunnen til at noen midlertidig får høyere hastighet enn det de betaler for, er at Telenor er midt i en teknisk endring i forhold til hvordan hastighet strøpes ned til produktene de leverer.

 

Så nyt hastigheten mens du har den, den detter nok ned på "riktig nivå" etter hvert! ;)

Endret av Elgvenn2
Lenke til kommentar

Kameraten min (som bor rett over veien...) fikk det nesten med en gang etter 20 juni, men jeg sitter nå her med skjegget i postkassa og venter... I hate you Telenor!! Jeg gleder meg rått til å bestille 2mbit (eller muligens 4mbit linja...) linja til Tele2 etter at abonnementet mitt hos Telenor går ut...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...