Gå til innhold

hva er tidenes beste skytespill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er mange gode. Jeg tror jeg syns max payne var best. 2 eren hadde artigere bullet time greier, men da var max payne 2 litt gammalt nytt.

 

Far Cry likte jeg også. Det hadde akkurat det gameplayet jeg ville ha.

Sniping/sniking og full krig, bra grafikk. For meg har grafikk alltid vert viktig fordi jeg liker å studere å beundre mens jeg traver rundt.

 

Men jeg spilte nok max payne mest, så,,, Den må gå av med vinneren. I dette inlegget.

Lenke til kommentar

Holder en knapp på Joint Operations Escalation.

 

Man har ett bredt utvalg av våpen hvor Joint Ops har typiske vestlige våpen som M4, M16, 240/249 SAW, AG3 og en haug med andre våpen - mens Rebellene har Russiske, Jugoslaviske og "østlige" våpen som AK47, AK74, PKM og Draganow For å nevne noen få.

 

Lyden er enormt bra dersom man har kostet på seg ett brukbart lydkort, og alle våpenene har sine fordeler slik at det ikke er helt vilkårlig hvilket man velger.

Det er lagt inn rekyl på våpenene hvor man får mer presise skudd om man legger seg ned eller sitter på kne -dette merkes først og fremst på maskingeværene.

Ammunisjonen som du blir truffet av gir utslag på hvor mye skade du får, men treffes du i hodet av uansett hvilket våpen er det natta. Headshots, knifekills eller selvmord kan man ikke bli reddet av medic fra -da må man spawne på nytt fra ett av lagets spawn points eller hjemmebasen.

 

Det som gjør det hele så bra er at når man velger hvilken klasse man spiller og plukker ut våpen kan man også endre ammunisjonen sin. Armour Piercing som gjør stor skade på motstandere med bodyarmour, Soft Point som gjør mindre skade på bodyarmour men desto større på motstandere uten -og til sist den klassiske Full Metal Jacket som havner midt mellom AP og SP.

 

Dersom man bærer bodyarmour får man ikke bært Javelin, Stinger, AT4/RPG eller andre våpen som tilhører klassen du spiller som. Så om man spiller på brett som er typiske Tanks-brett hvor flesteparten er Engineers med Javelin eller AT4/RPG er det ett smart trekk å velge SP ammunisjon - og motsatt hvor det spilles på brett med få kjøretøyer.

 

Nå har jeg bare tatt med en liten del av spillet, men kan jo nevne at man kan gjøre nesten ALT der. Det er ingen grenser på hvor man kan bevege seg eller hvor langt man beveger seg. Man kan fly helikoptre (Apache, kiowa, blackhawk og flere andre typer) kjøre motorsykler, humwee's med 12.7mm eller granatkaster, Tanks og APC'er med 12.7mm eller 30mm påmontert. Båter, ja.. det meste!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...