Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Får ikke logget på router config web interface


Anbefalte innlegg

Jeg får ikke konfigurert router instillingenen mine lengre (åpnet/lukket porter osv, skru av/på firewall) og det er skikkelig pain.

For lang tid tilbake aktiverte jeg noe UPnP greier....kanskje jeg aldri skulle gjort det. For etter det får jegikke kontakt med web interfacet når jeg skriver 192.168.1.1 i beowseren min. Den bare står og henger og henger i evigheter. Før føyt den rett til logon siden for routeren.

Jeg er ikke sikker på hva som kan være årsaken til dette. Når jeg aktiverte UPnP så mener jeg å huske at jeg ble kasta ut og at den hang seg og alt mulig. Så hvis den har en eller annen restriksjon på at kun en kan være pålogget til en hver tid. Og at den aldri selv kaster ut påloggede folk etter en viss tid, så....nai det er bare latterlig om de ikke har mekka noe utkasting etter en viss inaktiv periode. Så jeg aner ikke...

 

 

Noen som har løsnigen :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjenner ikke løsningen på din router men på min kan jeg resette hele greia til default ved å ta ut strøm samtidig som jeg trykker resetknapp(Tror det var sånn). Les gjennom manualen din, tipper du også kan gjøre det på en eller annen lignende måte. Så kan du sette den opp igjen på nytt.

Lenke til kommentar

mulig det med resettingen kan fungere. Tror nok ikke jeg har deaktivert dhcp. For det første står det at den er aktivert i CMD ipconfig, og for det andre hadde det da vært ip crash mellom de andre 3 maskinene som står koblet opp mot samme router. Men skal sjekke den resett greia..kan funke. Takker

Lenke til kommentar
Før føyt den rett til logon siden for routeren.

Jeg er ikke sikker på hva som kan være årsaken til dette.

Du har ikke satt opp proxyserver i nettleseren din?

Hvis den har problemer med UPNP så oppdater firmware i routeren når du har fått tak i den igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...