Gå til innhold

SP1 eller SP2, link?


Anbefalte innlegg

har sittet lege framfor dataen no og prøvd å lastet ned service pack, men eg finner ingen service pack 2 som er Norsk, lastet ned en engenslk en, men der kom det en feil melding på at den ikke var samme sprøk som oprativsystemen. kan noen gi meg en link til SP2 eller SP1 som er norsk?

 

det hørest kanskje litt dumt ut, men men...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

formaterte maskinen i går kveld, så det er ingen vits i å renske maskinen, har kun vært på www.hw.no og online.no og msn.no på nettet, og har ikke lastet ned noe anet enn MSN 7, så eg tviler på at eg har noe ting å rense opp. har forresten Northon internet security 2005 og.

Lenke til kommentar

Jeg har bare gode erfaringer med SP2. Og jeg har tatt en clean install hver gang jeg har lagt inn Windows med SP2. Det føles mye tryggere å ta det helt fra starten av, ikke bare patche en Windows-versjon uten service-packs når det kan være bugs/spyware på PCen før man oppdaterer til f.eks SP2.

 

Slipstream er et veldig kjekt program, og det er vel i prinsippet helt lovlig? Med dette programmet kan du først laste inn din Windows-CD uten Service-packs, for å så "loade" SP2 inn i et nytt image som du senere brenner ut på en ny CD. Da har du en fullt fungerende WIndows-CD med SP2 innebygget. Da slipper du å laste ned 250MB med oppdateringer etter å ha installert Windows, og du risikerer ikke å få spyware og lignende inn på PCen mens du sikkerhetsoppdaterer den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...