Gå til innhold

Hvilket MMORPG spill?


Anbefalte innlegg

Vil anbefale deg å prøve EVE-Online. Som fliere her har sagt er det svært kjekt. Har spelt i eit år, men har no ei pause frå eve. Tippar eg startar med det igjen ein gong :) I tillegg vil eg anbefale det å halde auga opne for Pirates of the Burning Sea, det ser fett ut! :D Det skal komme i vinter.

-> LINK

 

Bilete frå spelet (ingame):

post-189-1117473551_thumb.jpg

Endret av Brighto
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal vi se, hvor skal jeg begynne.

 

Hører at Eve for god kritikk av dere, har selv vurdert spillet flere ganger men droppet det...men sånn som jeg selv har fått intrykket av spillet så langt så er ikke det et MMORPG spill for meg, vet ikke hvorfor jeg sier det men bare føler det sånn.

 

Daoc høres spennende ut, men virker også ganske likt alle andre MMORPG spill i selve konseptet?(kansje jeg er på jorde når jeg sier dette men..)

RvR høres værtfall virkelig spennende ut og akkurat det fikk meg veldig lyst til å teste det ut, men vet ikke helt..

 

Risk Your Life(Ryl) Har sjekket ut dette spillet flere ganger tidligere og da greide det rett og slett å ikke fange opp interessen min, men tok en sjekk hjemmesiden deres igjen nå og må si det så fristende ut, men igjen så sier noe meg at dette spillet også er dønn lik andre MMORPG spill igjen, så igjen jeg er usikker..

 

 

Så nå tenker vel dere "Men i alle land, hva er det du er ute etter da?" ja si det, et godt spørsmål, er faktisk ikke helt sikker selv...

Er vel på jakt etter noe nyskapende, etter som alle MMORPG spill jeg har prøvd så langt(bortsett fra Guild Wars)har vært det samme bortsett fra historien kansje.

 

Drømme MMORPG spillet hadde vel kansje vært noe som hadde handlet om noe i en fjern fjern fremtid(Et nytt Star Wars rollespill kansje? :p) eller noe tilbake i middelalderen/noe alla Ringenes Herre kansje? vet at lignende ting er blitt lagd eller lages, MEN syns ikke utviklerne greier å lage sikkelig MMORPG spill som greier å fange min interesse så langt, de eneste MMORPG spillene jeg har kost meg med så langt er WoW(slutta jeg med fordi jeg mista interessen) og GW(som jeg forsatt driver på med å digger)

Så jeg vet ærlig talt ikke, spilleindustrien greier å gjøre meg gal til tider :ermm:

 

 

Edit: Men selv om alt det negative som blir sakt her så digger jeg MMORPG spill også, men har lyst på et MMORPG spill jeg fanger meg og som jeg kan greie å spille i mange år uten å mislike det, et spill jeg bare spiller og spiller og aldri går lei, et super duper fantastik MMORPG spill av et eller annet slag som bare fanger min interesse ved første blikk, men så langt har jeg ikke funnet dette spillet.. :cry:

Endret av ToxicMan
Lenke til kommentar

På følgende webside er det mulig å få en 14 dager trial for EVE Online:

http://www.mmorpg.com/eve_trial.cfm

 

Når det gjelder selve spillet så er det korrekt at det begynner å dra litt på åra, men det blir fremdels satset ganske mye på det fra utviklerne (CCP Games) og nye patcher kommer stadig vekk. Ting blir oppgradert (både gfx og gameplay) og spillet er i dag veldig forskjellig fra hvordan det var når det ble gitt ut for 2 år siden.

 

Selve spillopplevelsen kan være litt annerledes enn i andre MMORPG's. Folk sier at det ikke er level grinding i EVE, men det stemmer ikke helt. Riktignok får du ikke skill points (eller xp som andre spill kaller det) gjennom å ta livet av x-antall npc's, men du er fortsatt avhengig av å tjene penger for å få råd til nytt og bedre utstyr. EVE er også pvp orientert, men det er også fult mulig å unngå det hvis ikke det er din greie.

 

Noe av det beste med EVE er den store dybden spillet har. Utviklerne har konstruert et stort univers med et tonn av historier (http://www.eve-online.com/background/). Ved siden av dette så ha også spillerne tatt kontroll over historien gjennom en mengde allianser som har konflikter, intriger, store kriger, samarbeid osv osv.

 

Det beste rådet jeg kan gi deg hvis du har lyst til å spille er å komme deg inn i et player corporation (guild) så fort som mulig og bli kjent med folk. EVE vil være kjedelige greier hvis du spiller det som singleplayer.

 

Hvis noen luer på noe mer så er det bare å sende meg en PM så skal jeg svare etter beste evne.

 

lk - som har spilt EVE i godt over 2 år nå (inkludert beta) og fremdels ikke lei :)

Endret av lk
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da var vi tilbake igjen, og skjenner lysten av å begynne å spille et MMORPG igjen kommer.

 

Så istede for å lage ny tråd fant jeg igjen min gamle.

 

Så vurderte faktisk litt å kansje starte med WoW igjen men vet ikke helt, prøvde Guild Wars også det var kult litt men ble alt for fort kjedelig for meg.

 

Har også sett litt på Final Fantasy MMORPG spillet, noen som kan si noe om det?

Vis man skal se bort ifra MMORPG spill som, Guild Wars, World of Warcraft, Anarchy Online og Eve Online, hvilken andre MMORPG spill er det der ute som da kan være verdt å prøve?

 

Edit: Er det kansje noen kommende MMORPG spill som er på vei ut, som kansje er verdt å vente på?

 

Edit2: Kan vel også si at jeg igjen vurderer swg, er en god god stund siden jeg sist spilte det og til nå har det jo kommet to expasionpakker, så dere som fortsatt spiller spillet hvordan er det nå? en grunnene til at jeg vurdere å starte igjen er fordi at jeg har veldig lyst til å prøve å bli en jedi, men vet og har hørt at den veien er innigranskauen hard...

Endret av ToxicMan
Lenke til kommentar

Her har jeg lagd en liste med litt spørsmål om hvilken spill som intresserer meg akkurat nå:

 

1.Dark Ages Of Camelot, dette spillet er jo litt gammelt? er det fortsatt populært og er det noe bra?

har hørt at pvp delen skal være rå, men hvordan er pve delen da?

 

2.Final Fantasy XI, høres og ser veldig rått ut, men vet ikke hvordan det er med pvp og slåss

systemet deres?

 

3.Star Wars Galaxies, har jeg prøvd selv og vet det er kult, vet ærlig talt ikke hvorfor jeg sluttet, så om noen kunne fortalt meg hvordan spillet nå er med de 2 nye expasion pakkene og combat upgraden var den bra? så hadde det vært fint.

 

4.Everquest2, har hørt mye opp og ned ved dette spillet, og når jeg spilte WoW så sa jeg til meg selv at jeg aldri kunne tenkt å spille EQ2(hvorfor vet jeg ikke)men nå vurdere jeg å prøve, har aldri vært borti EQ serien, så hadde vært fint om noen kunne fortalt meg litt om spillet?

 

5.City Of Heros, har hørt at spillet skal være veldig "uferdig"? men har hørt at kamp systemet skal være revolusjonerende? litt info fra dere som spiller/spilte dette spillet haddet også vært fint.

 

Det er vel det spillene jeg kan komme på nå som intresserer meg... så hadde vært fint om noen kunne kommet med litt info og hjulpet meg litt med valget, vil gjerne få dratt ut å kjøpt meg et MMORPG innen idag, vil ha meg noe å kose med ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...