Gå til innhold

De feteste PC bilspillene


Anbefalte innlegg

Har tenkt til å satse litt mer på bilspill og lurer på hva som er sånne typiske "Må-ha-spill" i den kategorien (Kun for PC).

 

Liker NFSU 1&2 ganske godt fordi man får ordne litt på bilene og sånn underveis så det ikke blir BARE kjøring.

 

"Street Legal Racing: Redline" Går ann, men det er noe gammelt og "rustent" Men det finnes kanskje noe lignende av nyere dato?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel best i lan i alle fall

blir fort lei, spesielt når du har runda det en gang

 

jeg anbefaler FIA GTR og richard burns rally om du vil ha realisiske spill, og kanskje street racing syndicate om du er på jakt etter arcade moro (du får damer som stripper for deg når du får nok respekt)

Lenke til kommentar

Jeg syntes også Flatout var genialt, men jeg ble lei av spillet ganske fort. I starten var det i allefall sinnsykt rått. :thumbup:

 

Hmm, kanskje TOCA Racedriver 2 kan være verdt å anbefale? Tror de har en demo tilgjengelig.

Endret av Juke
Lenke til kommentar
vel best i lan i alle fall

blir fort lei, spesielt når du har runda det en gang

 

jeg anbefaler FIA GTR og richard burns rally om du vil ha realisiske spill, og kanskje street racing syndicate om du er på jakt etter arcade moro (du får damer som stripper for deg når du får nok respekt)

Street Racing Syndicate må vere ett av de dårligeste bilspilene jeg har prøvd.. styringen og grafikken og igrunn alt det andre er helt ekstremt dårlig!

 

Men vil anbefale TOCA Racedriver 2.. realistisk og bra..

Lenke til kommentar

  • Live For Speed - realistisk og utrolig bra - standardbiler, bane. Bra flerspillerdel og mye morro.
  • Grand Prix Legends - Nostalgi! - Formel 1 fra 1965, da føreren hadde alt å si.
  • Richard Burns Rally - Beste rallyspillet som er utgitt pr. dags dato.

Alle disse spillene har bra fysikk på bilene, og er noen av de få bilspillene hvor du faktisk føler at du kjører bil. Ratt og pedaler anbefales på det sterkeste.

Lenke til kommentar

GTR

Flatout

Richard Burns Rally

TOCA Racedriver 2

 

Du liker NFSU serien, da er Juiced eller Street Racing Syndicate okey alternativ;

 

Juiced: Juiced er et nytt bilspill som henter inspirasjon fra gateracingmiljøene vi kjenner fra filmer som 2 Fast 2 Furious. Gameplayet inneholder simulatorpregede aspekter samtidig som det låner mye fra raske og heftige arkadespill. Spillet inneholder over 50 lisensierte biler, fra alle de største bilfabrikantene. I Juiced er det imidlertid bare tapere som kjører biler som kommer rett fra fabrikken, og spillet inneholder hundrevis av autentiske deler som kan kjøpes og installeres i bilen din.

 

I enspiller inneholder Juiced en ikke-lineær kampanje hvor spilleren gradvis bygger seg opp fra et null med en liten fillebil til en respektert og fryktet fører av et monster av en bil. Ved å vinne løp tjener karakteren penger som kan brukes til å oppgradere bilen eller kjøpe ny.

 

Street Racing Syndicate: Velkommen til racing i en undergrunnsverden. Vinn løp, oppnå status og en opp som gatas legende. Bilen din kan spesialtilpasses på utsiden, så vel som innsiden. Oppgrader for maksimal fart, med fjæringer, dekk, turbo og nitro, og naturligvis alt mulig annet du kan kjøpe eller vinne. Men velg dine løp med omtanke, det kan være mer under panseret hos dine motstandere enn først antatt. Og for all del, se opp for politiet, de vil gjøre alt de kan for å gjøre kål på det ulovlige gateløpet, og kan beslagelegge bilen og kaste deg i fengsel om de må.

 

Street Racing Syndicate lar deg utvikle din egen karakter, som skal bli kongen i gatebil-miljøet. Kjør alt du kan for å vinne penger, vognkort, eller til og med kjæresten til dine argeste fiender.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...