Gå til innhold

Unlocking av nokia 6630


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

6630 og 6680 (BB5-modeller) er per i dag kun operatøren/Nokia som kan låse opp. Operatøren kan skaffe opplåsningskode, men det tar opptil en måned fordi det må gå gjennom Nokia.

Er bare noen utvalgte Nokia-verksteder som kan låse den opp med kabel.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
--

Du som vet mye om det her; Lyst til å fortelle litt om hva som er nytt med låsingen?

 

Er det et tidspørsmål om når tjenester som unlockshop.no får tilgang til kodene til BB5 modeller, eller har de virkelig gjort noe genialt så dette blir tilnærmet umulig?

Lenke til kommentar

Som nevnt: kodene bruker helt ny algoritme. Ser mørkt ut med tanke på opplåsningskoder. Kan nok ta en god stund før dette blir knekt - Nokia har oppgradert sikkerheten sin ganske betraktlig :p (fysisk også - dvs, hvem som helst får ikke brukt Nokias utstyr).

 

Når det gjelder "vanlig" opplåsning (kabel), så er vel det egentlig bare et tidsspørsmål før det blir mulig. Mulighet for å flashe er allerede tilstede - og det jobbes iherdig med å finne en løsning på operatørlås også. Det ryktes at det er en fyr som har klart å finne en løsning på dette, men det er vel egentlig bare rykter. Det som gjør ryktene troverdig er at det er fyren som "fant opp" software for flashing/unlocking av Nokia.

 

En ting som er nytt med disse BB5-modellene er at de kan flashes med helt vanlig USB-kabel (hvis du har Nokias software og dongle riktignok)

 

BTW: SE's nye modeller har også tatt i bruk ny beskyttelse. Z800i, K750, K300... er heller ikke mulig å låse opp per i dag.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...