Gå til innhold

Forza for lett eller vanskelig?


Anbefalte innlegg

Hva synes dere er forza for lett eller Vanskelig?

Selv har jeg ikke kommet særlig lang (nettop begynt å kjøre på proff), kjører selfølgelig uten den hjelpe linjen og har en tendens til å komme på siste plass. :blush:

Men det kommer seg sikkert med litt trening . :D

Personlig synes jeg Forza er ganske utfordrene sånn sett, lett å bli hektet her

 

 

Edit: Trykkleif

Endret av Invisigoth
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

noen ganger kan det være for lett, andre litt vanskelig, men til vanlig helt ok :) i løp med modell-restriksjoner, ikke klasse, kan det fort bli litt for enkelt om man topp-tuner bilen, blir fort 40-60 sekunder ned til neste bil da (i lange løp :))

 

kan jo bytte vanskelighetsgrad fra løp til løp, men det blir litt styr.

Lenke til kommentar

Så lenge man unngår å max-tune bilen sin med en gang (uten å prøve å vinne noen løp først) synes jeg det er passe vanskelig. Sliter jeg veldig tuner jeg bilen og i verste fall maxer den ut ved hjelp av oppgraderinger innenfor de ulike løpenes rammer. Regner med at slike ting blir mer viktig etterhvert som man kommer lenger i spillet - er vel på under 10% foreløpig.

 

Det er jo ikke racing hvis du fra første stund stiller med en bil som helt overlegen de andre - jeg finner ihvertfall ikke noen glede av å lede 100 meter allerede etter et halvt minutts kjøring bare fordi jeg har den desidert beste bilen.

 

Bruker hjelpelinjen de første gangene jeg kjører en bane så jeg blir litt vant til den, ellers bruker jeg kun ABS av 'hjelpemidler'. Spiller på middels vanskelighetsgrad.

 

Ellers må man ikke se seg blind på motorstyrke o.l; på svingete baner der topphastighet ikke er avgjørende hamler jo en bil som Lotus Elise (har kun den enkleste utgaven - uten noen motoroppgraderinger) opp med langt heftigere biler siden den ligger som spytta på veien (og i tillegg har ekstremt korte bremselengder) med sin lette vekt og lave tyngdepunkt.

Endret av Shimano
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...