Gå til innhold

Windows-verktøy for fjerning av skadelig programva


Anbefalte innlegg

Er det nokon som veit kvifor Microsoft vil tvinga meg til å installera "Windows-verktøy for fjerning av skadelig programvare - mai 2005 (KB890830)"? Eg har ingen skadelig programvare på datamaskina mi, og då er vel dette programmet bortkasta?

 

Størrelse: 475 KB

 

Etter nedlasting kjører dette verktøyet én gang for å kontrollere om datamaskinen er infisert av en bestemt type utbredt, skadelig programvare (inkludert Blaster, Sasser og Mydoom), og bidrar til å fjerne eventuelle infeksjoner. Hvis datamaskinen er infisert, viser verktøyet en statusrapport neste gang du starter datamaskinen. En ny versjon av verktøyet blir tilbudt hver måned. Hvis du vil kjøre verktøyet manuelt på datamaskinen, kan du laste ned et eksemplar fra Microsoft Download Center eller kjøre en versjon via webområdet http://www.microsoft.com/. Dette verktøyet er ikke en erstatning for et antivirusprogram. Du bør bruke et antivirusprogram for å bidra til å beskytte datamaskinen din.

 

Mer informasjon om denne oppdateringen finnes på http://www.microsoft.com/malwareremove

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes vel verre ting å måtte installere? 475KB, som du installerer og glemmer. Verktøyet er dessuten spesialsydd for enkelte kraftige virus, og i tillegg laget av de som lager operativsystemet. Med tanke på brillefine MS Antispyware ville jeg tatt i mot dette også. Så får "autoinstallasjontvangen" kritiseres mht til større og mer unyttige ting...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...