Gå til innhold

Spillverket.no: Forslag til artikkel om blizzard


Anbefalte innlegg

De fleste som spiller wow har sikkert oppdaget at det er umulig og spille for tiden pga lag. Og de fleste har sikkert merket at de ikke har kunde support. Hadde vært fint med en artikkel som nevner alt det negative om blizzard og får folk til og tenke seg om to ganger før de kjøper noe ifra de. Er så lei av og lese: Wow nr på salgs listene og alle som gir de top karakterer noe de ikke fortjener.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Altså, alle gangene hvor jeg har behøvd kontakt med en GM har det gått temmelig raskt, har enten fått svar in-game eller på mail.

Det gjelder og support via websidene deres.

 

Og sånn litt off-topic så er det "kundesupport" og "salgslistene"... orddeling vettu :]

 

Fatter ikke hvorfor du synes det er så trist at WoW ligger på #1 på salgslistene, det er trossalt det beste spillet som er nytt til PC nå.

Lenke til kommentar

enig at det godt kunne blitt laget en artikkel om Blizzard og hvilke rolle de har hatt i over 10 år i spillbransjen. men å bygge en artikkel på lag og dårlig kundeservice er å ta litt hardt i. men å nevne at de er blitt blodtørste og muligens "for store" burde kanskje vært med:)

 

en artikkel om Looking Glass hadde også vært topp lesestoff! husk å få med at EA kjørte Lglass konk da et annet firma fikk store problemer etter å ha laget et skikkelig kalkunspill:)

Endret av capy
Lenke til kommentar
Fatter ikke hvorfor du synes det er så trist at WoW ligger på #1 på salgslistene, det er trossalt det beste spillet som er nytt til PC nå.

Jeg klager ikke på at spillet ligger på top listene men at jeg og tusenvis av andre spillere ikke får spilt men alikevell skryter folk av spillet. Jeg vet flere store engelske gaming magisin har slaktet blizzard når det kommer til den ikke eksiterende supporten.

Lenke til kommentar

Det at folk ikke får spillt er overhodet ikke Blizzard sin feil. Alle har den tendensen til å joine allerede overfulle servere. Da blir jo selvfølgelig disse serverene overbelastet og u-spillelige. Det finnes mange helt fine servere der det ikke er kø en gang (PvP) og enda flere PvE-servere og RP-servere der du kan spille uten kø. Så det at det er Blizzard sin feil at folk ikke får spillt er bare BS.

 

Greit, kundesupporten til Blizzard var nede en stund, men dette er da tross alt blitt rettet opp i, og man har jo ikke lenger noe å klage over. Med mindre du spiller på Burning Blade eller en annen overfull server skal det gå rimelig kjapt å få svar fra GM-folk.

 

Så jeg sier bare, ikke klag, dere har veldig lite å klage over.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...