Gå til innhold

WoW kræsjer hele tiden, uten synlig "rytme"


Anbefalte innlegg

Hallo. Min lillebror har et lite problem. Han har spilt WoW siden eurolaunch uten noen problemer overhodet, men nå har det stokket seg helt for maskinen hans, WoW henger hele tiden. Det kan skje rett etter login eller etter 10-15 minutters spilletid. I tilfellene der han har fått spilt 10-15 min forsvinner først lyden, så etter 1 minutt eller to stopper wow og connection lost beskjeden kommer opp før spillet bare slutter å svare. Legger merke til at wireless-monitoren som ligger nede i høyre hjørne forsvinner etter hver krasj / heng hvis jeg er så heldig at jeg får drept WoW via task manager før det henger seg helt.... Så jeg vil gå utifra at det mest sannsynlig har noe med nettverkskortet å gjøre.

 

Følgende er prøvd:

Nytt trådløst nettverkskort

Bytte PCI-spor på nettverkskort

Reninstall av WoW

Reinstall av Ati-drivere

Reinstall av Windows

 

Ingenting hjelper. Noen som har noen glupe tips? Maskinvaren er forøvrig P4C 2,8, Abit IC7, et eller annet SMC Wlan kort (G), 1 GB PC3200 (2x512) og Radeon 9800XT.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Opplever han heng/disconnect fra andre spill? Synes det lukter litt av minnefeil her jeg faktisk.

Nei, ikke problemer i andre spill (dog er ikke dette onlinespill).. Mulig minnefeil, men minnet har jo stått og gått i maskinen i 2 år uten problemer, har ikke rørt brikkene engang.

Lenke til kommentar
Fikk noe av de samme symptomene da minnet mitt var klokket for høyt. Var 100% stabil i prime95 over endel timer, men fikk disse feilene i wow fra tid til annen. Klokket ned minnet et par hakk -> problem solved!!

Minnebrikkene kjører på lavere hastighet enn stock (234 FSB 5:4 minnedivider) og slik har det stått helt siden jeg selv brukte maskinen. Jeg glemte å nevne at av og til har visstnok Digital Docen rapportert lav spenning på +12V og +5V (rapportert 11,5V og 4,5V) av og til, men dette har blitt rettet ved å bare ta en kjapp reboot. Er det mulig at PSUen kan ha blitt sliten? (Lepont 420W).

Lenke til kommentar
Prøv:

 

1. Å installere ATI Catalyst 4.7 WHQL

 

og/eller

 

2. Å disable lydkortet / nye drivere

 

 

Om det ikke hjelper;

sjekk WoW Tech Support Forum

Jeg også opplever hyppige server disconnects for tiden. Utrolig irriterende så i går kveld var det siste jeg gjorde før sengetid å avinstallere spillet pluss at jeg slettet alle filer i alle mapper. Jeg har nemlig hørt at addons ala Cosmos kan forårsake kræsj. I dag har jeg tenkt å reinstallere uten noen addons for å se om det hjelper. Det meste av det jeg likte med cosmos er uansett blitt implementert i de siste patchene så kommer ikke til å savne den.

 

Men grunnen til at jeg quoter er at jeg lurer på om det er en kjent sak at enkelte skjermkortdrivere skaper problemer? Nå har jeg riktig nok et nvidia kort og siste driver installert men bytter gjerne om tidligere drivere er bedre.

 

Og lydkortet kan det også få WoW til å krasje? Hva om man har de siste driverne? Kan jo ikke spille uten lyd heh...

Lenke til kommentar

min er erfaring er enda mer rar. Jeg har alltid blitt plaga av konstante errors (#132, #131, #123 og #0). Jeg kunne stoppe på ett sted og kræsje 4-5 ganger på samme spot før jeg kunne plutselig starte WoW og spille igjen.

 

Etter 2-3 uker med errors/gaming får jeg andre symptomer. Den henger i loginscreen når jeg starter opp WoW og henger seg max. Eneste måten å fixe det er å slå av maskinen med power knappen. Prøvde Doom3 og den hang seg i introen. Reinstallering av drivere hjelper ikke. Så alle spill henger seg i introen. Tre ganger fikk jeg bluescreen som sier at nv4_disp.dll er årsaken til bluescreen etter at WoW har hengt seg. Jeg har kjørt memtest i 2 timer uten å finne noe feil, og som nevnt ovenfor har mine brikker fungert i 3 år uten noe problem. Jeg har defragmentert uttallige ganger og det hjalp ikke. Så jeg vet ikke helt.

 

Edit: jeg har også prøvd 66.93 drivern til nvidia (offisiell), får feil enda.

 

GFX: 6800LE

Endret av MrLeftfield
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ
Opplever han heng/disconnect fra andre spill? Synes det lukter litt av minnefeil her jeg faktisk.

Synes også det høres ut som minneproblemer, ja. Om du har muligheten, riv ut alt du måtte ha av brikker, og lån av en annen maskin i huset, evt. fra noen trivlige kompiser.

Lenke til kommentar
Jeg glemte å nevne at av og til har visstnok Digital Docen rapportert lav spenning på +12V og +5V (rapportert 11,5V og 4,5V) av og til, men dette har blitt rettet ved å bare ta en kjapp reboot. Er det mulig at PSUen kan ha blitt sliten? (Lepont 420W).

Det er verd og prøve en kraftigere PSU. Hadde selv stort sett samme problem som du har beskrevet med min 420W brukende, men etter og ha skiftet til 500W så gå alt glatt. 420W min funker fint, men har så mye stash i pc'en at den rett og slett ikke leverer nok strøm. Derfor jeg byttet til en kraftigere, og da forsvant WoW problemet også :)

 

Hjalp og slette mappen WDB i WoW også. Forsvant en feilmelding som dukket opp i ny og ne da også.

Neste gang du starter WoW så dukker mappa opp igjen med ferske filer.

Endret av DataChild
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...