Gå til innhold

Lokkevare eller feilpriset


Anbefalte innlegg

Har sett at databutikken har en cpu vifte som er langt billigere enn Netshop.

https://prisguiden.no/vis_produkt.p...roduct_id=20268

 

Databutikken 92,-

NetShop 215,-

 

Dersom jeg bare bestiller viften, kan jeg da forvente å få den tilsendt? Eller er dette bare lureri for å lokke meg inn på websidene slik at jeg bestiller flere ting siden frakten er så høy?

 

Noen som har mottatt ekstremt billige tilbudsvarer fra Databutikken eller går disse "ut av produksjon" dersom ordren er for liten? Erfaringer anyone?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg så på en lignende fra samme merke på nettet for et par måneder siden, samme lave pris på databutikken. Jeg lurte ikke akkurat på prisen kan jeg si, men heller kvaliteten ;)

 

Hvorfor nettbutikker i norge tar mer enn dobbelt for den aner jeg ikke.. en cpu-kjøler koster jo vanligvis fra ca 200,- og opp, så det er vel få som stusser over prisen egentlig.

 

Edit: Dette er jo heller ikke akkurat en 42" plasmaskjerm feilpriset fra Dell til litt over 1000-lappen ;), så om det er noen feil i systemet så vil jeg gjette på at du får den uansett. Send dem en mail om du lurer. Tror du får sikrere svar da enn om du spør her på forumet.

Endret av hart
Lenke til kommentar
Og siden du kan uttale deg om at de har bra service regner jeg med du har hatt minst 1-2 returer til dem hvor minst 1 av dem ikke har noe med angreretten å gjøre?

ja det stemmer har sikkert handla hardware fra dem for 80-90k i 2004

Å når det er så mye så er det alltid noe som ikke funker skikkelig. Har både angrerett returer, garanti returer osv Aldri vært noe problem.

 

 

Det eneste negative er at de har litt dyrere frakt enn mange andre webshops, men når man kjøper mye spiller dette mindre rolle..

 

på små ting til 200kr velger jeg andre levrandører.

Endret av chil
Lenke til kommentar

Vifta har vært helt nede i 62 kroner den 16 mars. Hadde jeg da bestilt, la oss si 10 stk (smøregaver), så ville frakten spilt liten rolle. Problemet ligger i at dette ikke er en reell vare, det er et lokkeprodukt. Dersom de ikke klarer å levere varen innen rimelig tid, bør de fjerne den midlertidig fra vareutvalget.

 

Hva sier markedsføringsloven om denne typen virksomhet?

 

Er det riktig av HW sin prisguide å linke til denne varen dersom den ikke er reell?

 

Sutre-sutre-grine-grine...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...