Gå til innhold

Dell Inspiron 9300 - erfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne lå i e-postkassa da jeg våknet nå..

 

Vi takker for din bestilling. Din ordre er registrert og sendt til fabrikken for produksjon. Dell's salgs- og servicevilkår er

gjeldende, og finnes på www.dell.no.

Forventet leveringstid: 7-10 arbeidsdager.

 

Wow! :dribble: Takk, takk, takk, Dell! Ser jammen meg at prisen har gått opp i dag også, selv om jeg hadde mistet troen på at det var noe "spesielt".. Men det var det tydeligvis. Takker og bukker for tips om linken hos Dell, og en latterlig stor takk til Dell som gir en student som meg selv muligheten til å få jobbe med en topp bærbar maskin til en fantastisk pris.

 

Nå har vi jo alle noen kroner "til gode" hos Dell, så da blir det jo fort Dell-kunder av oss i fremtiden. ;)

 

Edit:

Betalt for oppsettet i går: 11321,-

Samme oppsett i dag: 16284,-

 

:w00t:

Endret av Nobu
Lenke til kommentar
Dell må jo ha gjort en feil!

Snakket med Dell i stad, og makinen er satt i produksjon allerede.

Han sa også at det jeg hadde betalt var den prisen jeg ville få den for (feil eller ikke) alt var 100% i orden :D

 

Dem har nok gjort en feil med dette ram tilbudet sitt på 2048MB for samme oppsett ligger inne i dag uten om rammen som jeg flyttet fra 2048 til 1024, og da datt pc-en som et søkk i pris..

Lenke til kommentar

Hva? Hvordan skjedde det? Var det bare en kort periode dere fikk maskinen så billig? Jeg kjøpte 1,86GHz, 1 GB ram, 80 GB harddisk, GeForce 6800 og DVD-brenner til 13.000 for en ukes tid siden, og da jeg konfigurerte det samme systemet på nett nå nettopp, landet prisen på 16.509. Og nå har dere fått samme maskinen, men MED den beste skjermen, til 5.500 kroner mindre??

 

Hvordan kan de plutselig sette ned prisen med 5.500 kroner??

 

Jeg følte meg rimelig happy med dealen min, men nå begynner jeg å lure... :cry:

 

Forresten tror jeg folk får belage seg på litt ventetid. Bestilte fredag for 1,5 uker siden, og maskinen er fortsatt i produksjon. Virker som de venter på noen komponenter. Men lagret lengst, verdt å vente på.

Endret av Fjonisen
Lenke til kommentar

Det var bare en kort periode pga en liten glipp i systemet til Dell. Nettsida hadde en viss standardkonfigurasjon som kosta ca.15000, og meninga var å kunne legge på på 4900 ekstra for å gå fra 1GB til 2GB RAM. Dette ble gjort omvendt, dvs 2GB RAM var satt til standard på laptopen som fortsatt kosta ca.15000. Dermed tok vi bort den 4900 kroner dyre RAM-en, og vips blei alt veldig mye billigere.

Lenke til kommentar

Er rimelig irritert over å ha gått glipp av supertilbudet/glippen på Dell sine sider i natt, men er fortsatt sugen på en inspiron 9300. Hva synest dere om dette oppsette i forhold til prisen? Skulle gjerne hatt mer ram, men det koster jo 1550 kr for lusne 512 ram.

 

Er det noe å hente på å ringe en selger, og hvilke argumenter bør jeg i såfall bruke for å prute?

 

 

 

 

 

Intel® Pentium® M prosessor 750 (1.86 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB)

17" UltraSharp™ Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) TFT med TrueLife™

512MB 533MHz DDR2 SDRAM (2x256) Free Upgrade

256MB NVIDIA®

80GB (5400rpm) IDE harddisk

 

Pris: 15 271,-

Inkl. mva, miljøgebyr og frakt

Lenke til kommentar

Så dere har fått ordrebekreftelse, dere som bestilte under den gloriøse glippen? Venter fremdeles på min, litt nysgjerrig på hva jeg egentlig bestilte i går.. billig ble det hvertfall :) Vet dere om det er noe sted å få frem ordren min på dell-sidene før jeg har fått kundenr og sånt stasj?

 

Så noe annet: jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe et drog av en maskin som 9300, så i grunn etter noe jeg kunne bruke på universitetet, forelesning/seminar-maskin. Er det noen som har brukt den til det? Vekten er ikke så viktig, lovsamlingen er tung uansett :p, men det er kanskje ikke så fett om han ved siden av deg ikke ser foreleseren for bare ultraglossy 17tommers ekstravaganse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...