Gå til innhold

Jade Empire Limited Edition, ny karakter?


arlion

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

den ekstra charen (Monk Zeng er navnet på modellen, du kan selvsagt bytte det etter som du føler for).

 

den ekstra stilen er Spade Staff. Som i teorien er en stav som skal være ett våpen kun for Zeng. Det var inntrykket jeg fikk først. Men etter å lest litt på Jade forumet, sier man at Spade Staff (Staven heter forresten Tien's Justice) erstatter ett annet våpen i spillet, Golden Star, hvis man husker navnet rett (som er en helt "vanlig" stav).

 

Dette skjer selvsagt bare når du har installert bonusmaterialet (du kan ikke spille Monk Zeng før du har gjort det heller).

 

ta en kikk på Jade Empire forumet til Bioware. Står en del om alt mulig rart der.

 

Har og bestilt LE, men boksen klikka på onsdag :cry: etter at russen hadde kommet inn på hybelbygget gjennom mitt rom var det vann eller noe sånt i den..:realmad:

Endret av tjomsaas
Lenke til kommentar

takker for alle svar, gleder meg sinnsykt til dette spillet, det og halo 2 var eneste grunn til at eg kjøpte meg x-box i forige uke :)

 

har gode håp til det også, har spillt mange bioware spill og de har vært meget bra, og settingen i jade virkker anerledes og unerholdende.

Lenke til kommentar
Hvor finner du LE versjonen?

 

EB Games her i Oslo viste ikke om den når jeg spurte.

 

Øystein

Her f.eks. men det skal sies at det ikke er veldig vanskelig og få lagt inn monk og den nye stilen(man laster ned en fik på under 1mb legger den på en CD og så lastes han inn i spillet)

Kan nok desverre ikke legge ut eller linke her da det ikke er lovlig skulle jeg tro, men jeg ser ingen vits i og betale ekstra for under 1mb med ekstra greier(jada det er mer enn det, men det er bare monk og den nye stilen som interesserer meg iallefall)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

hmm... jeg er treig her...

jeg forhåndsbestilte spillet (da var du garantert LE), men den er i salg i noen butikker enda. Og jeg betalte ikke noe særlig mye mer enn for den vanlige versjonen av spillet. Ifølge bioware(og det utviklerne har fått høre fra Microsoft) koster ikke innkjøpsprisen på LE noe høyere enn den vanlige. Hva butikkene velger å gjøre med priser er en annen sak.

 

btw: har spilt gjennom det nå. GENIALT! :thumbup: (slik jeg ser det) Om enn litt kort (tok meg litt over 25 timer). Her skal man spiller igjen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...