Gå til innhold

Vil gjøre faenskap på Lan. Forslag mottas!


Anbefalte innlegg

På Crossover05 så var det helt mørkt i salen. Og så var der ei jente som satt å snakka med en på msn med webkamera hos begge(gutten var ikke på lanet). Og ho jenta sa til han gutten ho snakka med at han skulle strippe for henne, men det han ikke visste var at det sto 130 folk bak pcen og såg på.

Akkurat da han viste sitt edlere utstyr var det en som skrudde på lyset(dette var planlagt), gutten såg bare 130 folk stå å le av han. :tease:

Det som skjedde var: Webkamera samtalen er avsluttet, denne brukeren er nå offline.

Vi gjorde dette med 3 forskjellige folk :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det absolutt mest morsomme er å vente til natt nommer to eller tre, og så fyre av en røykbombe når flest mulig sover- vift uttover røyken så det blir årdentlig røykfyllt, og rop så ut "BRANN!"

 

hehe ørten nørder som tror pcene sine skal til brenne opp, ahahahaha.

5347509[/snapback]

 

Tror ikke helt brannvesenet liker den der. :p

Lenke til kommentar
Det absolutt mest morsomme er å vente til natt nommer to eller tre, og så fyre av en røykbombe når flest mulig sover- vift uttover røyken så det blir årdentlig røykfyllt, og rop så ut "BRANN!"

 

hehe ørten nørder som tror pcene sine skal til brenne opp, ahahahaha.

5347509[/snapback]

 

Jeg hadde klikka hvis noen hadde gjort det!

Er utrolig glad i pcn min, så hvis noen hadde vifta litt røyk rundt i rommet, og skriki at det er en pc som brenner, hadde jeg selvfølgelig dratt ut strømkablen!

 

Hadde jeg da fått vite etterpå at det bare var kødd, så hadde jeg blitt forbanna!

 

En av de morsomme tingene å tulle med på lan, er å legge inn Radmin (remote administrator) og fixe så det ikke ligger i "Legg til/Fjern programmer"..

:p

Lenke til kommentar

Jeg ble utsatt for en liten ting i dag;p Er på LAN nå, og skulle sove en to tre timer. Da hadde resten klart å bytte pcn min og pcn til en kompis (bytta plass), også bråka de så jævli at jeg måtte stå opp, og da skjønte jeg ikke helt hva jeg gjorde så jeg slo på pcn min men den startet ikke. Da ble jeg svett, men skjønte til slutt :blush:

 

En annen ting er jo at en annen kompis lå og sov, så tok vi å endra bakgrunn fra WoW til et Gay bilde, og satt opp masse gay sider på nettet, og slo av skjermen. Når han slo på skjermen skvatt han litt :p Og han skvatt enda mer når han tok vekk alle vinduene og kom fram til bakgrunnen :p Er jo litt barnslig, men :p

Lenke til kommentar

På mini. gbic lan satt eg og to andre på datan, mens resten av folke sov, en som heter kjetil satt og sov på en stol med munnen åpen. Det lå litt pizza på et fat som hadde stått der hele dagen, den delte vi opp i mange biter og puttet en etter en oppi munnen, etterpå tok vi og helte litt julebrus inn i munnen på han, så begynte han og hoste......og våknet og spydde ut over stolen sin. Han gikk 2 meter bortover gulvet, og stilte seg midt på gulvet i gymsalen, og begynte å kle av seg, vi filmet.....så gikk han og la seg på madrassen sin igjen, mens vi sprang og gjømte alle klærne hans midt på natten, tidlig om morgenen i 8-tiden skulle han ha klærne sine, men fant dem ikke, de hang jo så fint på en knagg i gangen, mens han sprang ute i soveposen og leitet etter klærne sine:P hehe....

 

Vi gidde dem til han til slutt!! Vi tenkte på å barbere ham, men han hadde ikke hår verken her eller der :tease:

Lenke til kommentar

Jeg arrangerte et lan en gang, så var det noen deltakere som tok å tegne i ansiktet med Spritusj:

 

 

post-61676-1136060953_thumb.jpg

 

 

Men da han (10. klasseing) som tegna på offeret (9. klassing) sitt skulle sove neste natt , tok noen videregående skole elever å tegna på han. Dæven da ble det liv i leiern, men han torste ikke å gjøre de noe :p Han er en pingle som ikke tør å gjøre noe tilbake :lol:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...