Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Pc'en slår seg av..


Anbefalte innlegg

Hello.. vil starte å si at jeg IKKE er sikker på om dette er rikting plass å poste dette..

 

men jeg prøver siden Ok-baren er stengt..

 

Vist jeg bruker PC'en min i en LENGRE periode (står på en heil dag) så skjer det at det slår seg av.. har skjedd 2 ganger hittil. det er akorart som om at strømmen går, første gangen det skjedde gikk jeg å skjekka om tv'en funka:p lol

 

når dette skjer må jeg ta ut strøm ledningen fra veggen og vete et par sec før jeg setter den inn igjen får å få liv i maskinen min igjen. vist jeg ikke gjør dette så vil ikke pc'en starte opp. maskinen slår seg på, men det virker som om at HD ikke vil lese eller noe.. får ikke opp bilde på monitoren, er bare kabinett viftene som "bråker"..

 

 

Sitter å lurer på om det er enten CPU eller PSU som er noe gale med her..

 

takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan du komme deg inn i BIOSen ?, se der om cpuen er varm eller om du finner noe annet som er litt varmt. dette kan ha noe med problemet ditt å gjøre. Viss du ikke tror at hden leser, så prøv å se etter om ledningene er skikkelig satt inn. Se også om pinsa er satt inn skikkelig, der de skal, eventuelt viss du har 2 hder, en master, en slave. Kan ikke komme med noe annet så lenge du ikke har noen annen info

Lenke til kommentar

Ett godt tegn på en ustabil strømforsyning er at alt starter opp som normalt (høres slik ut), mens skjermkortet ikke starter og skjermen forblir svart.

 

Andre tegn er gjerne at den restarter seg, eller slår seg av i hytt og pine. Som regel blir tidsintervallet kortere også. I mine tilfeller så må også strømkabelen ut over en viss tid, før driten vil starte opp igjen.

 

Eneste måten for å finne ut av det er rett og slett å gå til en kamerat for litt låning av PSU. Ellers må du kjøpe en ny en for å teste det ut. Du kan også måle PSU`en.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...