Gå til innhold

Eternal Darkness: Sanity's Requiem, GCs ukjente killer app!


Anbefalte innlegg

Sillicon Knights (Legacy of Kain PSX), signa in som et Nintendo second party (som Rare) for litt over 2 år siden. Deres siste spill til PSX, Legacy of Kain, hadde blitt en hitt. Og de holdt på med et av de mest høgt profilerte spillene til PSX, Too Human.

 

Men SK bestemte seg for å gå i lære med gameing verdenens Jedi, Nintendo. SK utsatte TH på ubestemt tid, og satte igang med å lage et "mature" spill til N64, som sårt trengte et spill for de "voksne" gamere.

 

Eternal Darkness skulle være Nintendos svar på Resident Evil. Men etter som spillet utvikklet seg, og ble flyttet fra N64 til GC, så ble det klart at det ikke var en RE klone. ED var i følge utvikklerne en psycological thriller, istedet for et survival horror spill som RE.

 

Les mer om ED her:http://cube.ign.com/articles/135/135887p1.html

 

Mange av oss GC fans har ventet spent på dette spillet. Og nå har de første reviewene komt og spillet har skåret stort! Jeg er nå mer spent en noen gang! Og hånden min kribbler, og ikke av den vanlige grunnen til at hender kribbler.

 

Les ED reviewene her:

 

http://www.planetgamecube.com/

 

http://gamespot.com/gamespot/filters/produ...,913957,00.html

 

"Long into the darkness peering, long i stood there wondering, fearing."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja jeg orker ikke å vente til de kommer til europa, resident evil fant jeg ubrukt på qxl det var en kar som hadde dobbeltbestillt. Må bare vente på freeloader eller action replay som skal komme i disse dager bare håper at det ikke blir noen utsettelser, har litt problemer med å finne noe på nettet om dette. Hva med deg skal du importere

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke så mye om det, det eneste jeg kan finne om den er på totalvideogames.com der det står dette:

 

Now here's a clever bit of kit. Insert the Datel Freeloader disc into your console before your import game, and your PAL GameCube will become receptive to the usually foreign discs. Your GameCube has just become multi-region compatible - ideal if you're into quirky Japanese RPGs that don't get released out-side of that territory.

 

So there you have it. Play American and Japanese games before they're released over here - and there's no chipping or modifying of your GameCube for it.

Lenke til kommentar

well...så er det spørsmål om det er verdt å kjøpe dersom den japanske versjonen av spillet kun har japansk språk, og om du ikke gidder å vente de månedene det er i forskjell på USA og Europa..tror det er 1 til 2 måneder vanligvis..

Vet ikke helt jeg...skal....skal ikke..? :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...